Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alak formáláshoz mi a legoptim...

Alak formáláshoz mi a legoptimálisabb test edzés?

Figyelt kérdés

195cm és 93kg vagyok, nincs is bajom ezzel csak maga az izomzat amit kevésnek találok és lett egy kisebb pocakom is.

Szép hasat, vállt, mellet szeretnék nem olyan body building feelinget csak hogy tényleg jó alakom legyen, és ha ez meg van ezt meg is szeretném tartani. Várom a javaslatokat lehetőleg "szakértőktől" Előre is köszi!

2014. máj. 20. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szép és jó a testedzés de egy rendesen összerakott étrend nélkül semmit nem ér,olvass utána ,sárga kapszula ,nekem nincs jobb ötletem ,legyél képben az alapokkal és készülj fel ,hogy több év munkája egy jó forma ;)
2014. máj. 20. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Vagy tudod mit? Legyen hibrid edzésterved. vagyis a saját illetve plusz súlyokat használsz :) és akkor nem bővíted egyik táborát sem, hisz mindkettőt fogod csinálni.

Hajrá!b :)

2014. máj. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!