Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alak formáláshoz mi a legoptim...

Alak formáláshoz mi a legoptimálisabb test edzés?

Figyelt kérdés

195cm és 93kg vagyok, nincs is bajom ezzel csak maga az izomzat amit kevésnek találok és lett egy kisebb pocakom is.

Szép hasat, vállt, mellet szeretnék nem olyan body building feelinget csak hogy tényleg jó alakom legyen, és ha ez meg van ezt meg is szeretném tartani. Várom a javaslatokat lehetőleg "szakértőktől" Előre is köszi!

2014. máj. 20. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Izom: súlyzós edzés

"Jó forma": street wokout- saját testsúlyos edzés

Persze ennél sokkal többet adnak...

Én az utóbbit csinálom

2014. máj. 20. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:

kinek mi a jó forma első válaszoló. Mert nekem a bodybuilder test. szóval ez ízlés dolga, te nem jelentheted ki mindenki nevében, hogy mi a jó!

kérdező: a leghatékonyabb a súlyzós edzés kiegészítve aerob edzésekkel. nagyon izmos nem leszel naturálban, ettől ne félj!

2014. máj. 20. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:

"Izom: súlyzós edzés

"Jó forma": street wokout- saját testsúlyos edzés "

Miért, az izom meg a jó forma két különböző dolog, vagy mi van? vagy a street workout nem az izmokat edzi, hanem a formákat?

2014. máj. 20. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ez igaz, de a kérdező nem szeretne bodybuilding testet, ezért mondtam. Az meg, hogy pár hónapon belül szeretne jó testet, akkor teljesen mindegy, nem fog sikerülni. De én mivel saját súllyal edzek, ezért ezt ajánlom, te pedig vassakkal így azt. Mindekttőnek van előnye és hátránya
2014. máj. 20. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:

azt kellene megérteni, hogy naturálban súlyzóssal sem lesz nagy soha. szóval nem lesz bodybuilder teste még évek múlva sem, nem hogy hamar. nem ugrik másnapra rá 20 kg izom. És ezzel azért gyorsabb, mint csak saját testsúllyal.

Én nem bánom, ha ezt ajánlod, én is szoktam a saját testsúlyos edzést, de ne szóljátok már le örökké a súlyzós edzést bakker! Sőt mi is végzünk húzódzkodást, tolódzkodást, szóval...:)

2014. máj. 20. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
AZ izmot a "nagy"ra értettem a jó formát pedig az atletikus testre. Dehát kinek mi a jó forma
2014. máj. 20. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
hát ez az, hogy kinek mi, te pedig kategorikusan kijelentetted, hogy mi, mintha mindenkinek ez lenne az egyetemes igazság.
2014. máj. 20. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Én csak nyiminyomi testépítőket nézem le, akiknek nagyobb az arca mint az izma, de azért adja a magáét, hogy milyen menő, hogy kondiba jár. Aztán én meg a Fegyencedzést már kivittem (csak a híd nincs még meg) illetve tudok elég sok jó dolgot. Főleg húzódzkodással tudok sok trükköt aztán fekvőben. Lábedzésre meg csak a guggolást (egylábas) illetve a kitörést tudom :D Szóval lehet majd én is megyek edzőterembe :)
2014. máj. 20. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:

"Én csak nyiminyomi testépítőket nézem le, akiknek nagyobb az arca mint az izma, de azért adja a magáét, hogy milyen menő, hogy kondiba jár."

Mégis általánosítottad a súlyzós edzést fogalmát az izommal, illetve ideaként állítottad be a fegyencet.

Amúgy meg tök jó dolog mindkettő, majd a Kérdező eldönti, mit akar :)

2014. máj. 20. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Így van, mindkettő jó, nem kell lenézni a másik módszert.
2014. máj. 20. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!