Alak formáláshoz mi a legoptimálisabb test edzés?
195cm és 93kg vagyok, nincs is bajom ezzel csak maga az izomzat amit kevésnek találok és lett egy kisebb pocakom is.
Szép hasat, vállt, mellet szeretnék nem olyan body building feelinget csak hogy tényleg jó alakom legyen, és ha ez meg van ezt meg is szeretném tartani. Várom a javaslatokat lehetőleg "szakértőktől" Előre is köszi!
Izom: súlyzós edzés
"Jó forma": street wokout- saját testsúlyos edzés
Persze ennél sokkal többet adnak...
Én az utóbbit csinálom
kinek mi a jó forma első válaszoló. Mert nekem a bodybuilder test. szóval ez ízlés dolga, te nem jelentheted ki mindenki nevében, hogy mi a jó!
kérdező: a leghatékonyabb a súlyzós edzés kiegészítve aerob edzésekkel. nagyon izmos nem leszel naturálban, ettől ne félj!
"Izom: súlyzós edzés
"Jó forma": street wokout- saját testsúlyos edzés "
Miért, az izom meg a jó forma két különböző dolog, vagy mi van? vagy a street workout nem az izmokat edzi, hanem a formákat?
azt kellene megérteni, hogy naturálban súlyzóssal sem lesz nagy soha. szóval nem lesz bodybuilder teste még évek múlva sem, nem hogy hamar. nem ugrik másnapra rá 20 kg izom. És ezzel azért gyorsabb, mint csak saját testsúllyal.
Én nem bánom, ha ezt ajánlod, én is szoktam a saját testsúlyos edzést, de ne szóljátok már le örökké a súlyzós edzést bakker! Sőt mi is végzünk húzódzkodást, tolódzkodást, szóval...:)
"Én csak nyiminyomi testépítőket nézem le, akiknek nagyobb az arca mint az izma, de azért adja a magáét, hogy milyen menő, hogy kondiba jár."
Mégis általánosítottad a súlyzós edzést fogalmát az izommal, illetve ideaként állítottad be a fegyencet.
Amúgy meg tök jó dolog mindkettő, majd a Kérdező eldönti, mit akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!