Ha mindennap megcsinálok 60 hasprést akkor lapos kemény hasam lesz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 21:54
1/12 anonim válasza:
Akkor lesz lapos hasad ha csinálsz mellé egy rendes étrendet és azt betartod 0-24be. :)
2/12 A kérdező kommentje:
most is lapos hasam van és csak rá akarok még erősiteni h még szebb legyen.már igyis irigyelnek a hasam miatt,
2014. máj. 18. 21:56
3/12 anonim válasza:
Haspréssel nem lehet fogyni, mert nincs helyi zsírégetés. Fogyni diétával és mozgással lehet. Hasra erősíteni jó a hasprés de azt inkább egy héten 3-szor csináld és 60-nál többet, mondjuk 120-at. Mellé mehet lábemelés is.
4/12 anonim válasza:
Akkor vagy csináld ugyan így, vagy hogy biztosra menj, a fehérjebeviteled legyen meg legalább, és fejlődni fog. Bár a napi 60 hasprést azt te érzed hogy mennyire tudod vele magad leterhelni. Ha úgy érzed elég akkor csak így tovább. ;)
5/12 anonim válasza:
én 600-at csináltam / alkalom egy héten 3x
6/12 A kérdező kommentje:
igyak protein shaket? nem hizok meg nagyon tőle? mert elég vékony vagyok és jó alakom.
2014. máj. 18. 22:09
8/12 A kérdező kommentje:
akkor hogy csináljon h meglátszódjopn?
2014. máj. 18. 22:33
9/12 anonim válasza:
Nem hízol meg
Inkabb heti 3 rendes edz3s legyen rá
10/12 A kérdező kommentje:
meg van
2014. máj. 18. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!