Lesz attól csinos, kerek fenekem, ha mindennap megcsinálok mondjuk 100 felállást reggel-este?
Figyelt kérdés
Eddig csinos voltam, de már nincs mindennap tesiórám és anyukám is észrevette hogy kezdek 'töttyedni' xd
14/L
2012. jún. 24. 13:17
1/13 anonim válasza:
Nem nagyon, ez nagyon kis terhelést ad az izmoknak. Súlyzós és/vagy nehéz, saját testsúlyos edzésre van szükséged, persze óvatosan kezdve. Az RSG is jó.
3/13 anonim válasza:
Felteszem, hogy nem kettlebelles TGU. :)
5/13 A kérdező kommentje:
jaaj istenem ne legyetek már ennyire gyökerek... legugolsz és felállsz, volt már nektek valaha tesiórátok?-.-
2012. jún. 24. 20:47
6/13 dirtboy válasza:
igen volt,sőt én testépítést vagy micsodát csinálok és van egy olyan sanda gyanúm hogy azt guggolásnak hívják és nem felállásnak.
:D
de sebaj,nem tudhattad.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is guggolásnak hívják. Felállás csak a férfiaknál van, de az másik sport.:)
8/13 A kérdező kommentje:
nem teljesen mindegy?:'D ugyanaz. testépítést vagy micsodát...
2012. jún. 24. 21:39
9/13 Zakathol válasza:
Te csak ne gyökerezzél le itt senkit szerintem. 14 évesen meg pláne. Tanulj egy kis tiszteletet mert így csúnyán ki fog veled b@szni az élet...
10/13 dirtboy válasza:
nem teljesen mindegy,
nehogy már mi legyünk a gyökerek ezért mert te azt sem tudod hogy milyen gyakorlatot csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!