Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő vagyok, tudnátok segíteni?

Kezdő vagyok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Még nem voltam konditeremben, és állítólag kikéne alakítanom magamnak valami edzéstervet? O.o

Ez mit takar? 190cm vagyok 81 kg, egyhén túlsúlyos, bőven lenne mit leadnom.

A célom nem feltétlen a fogyás, csak hogy jobban nézzek ki, ne legyen ekkora hasam, combom stb...

Erre alkalmas a konditerem?

Tehát nem akarok én 50-es karokat, nem ez a célom, csak az, hogy azért látszódjon meg, hogy kondizok pl. nagyobb váll, meg ami feltűnő :)

Összegezve lehet "fogyni" konditeremben? Futópad nélkül?

Nem kg ok leadására gondolok, hanem zsír eltüntetésére :D

Ha igen, akkor mi lenne az erre alkalmas edzésterv?

Hány naponta, iktassak be olyan napokat, amikor csak futok? Mire edzek, milyen sorrendbe, milyen gyakorlatokkal?

Elég ha csak részkérdésekre válaszoltok, majd összerakjuk valahogy

2014. máj. 13. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2014. máj. 13. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Nincs igazad, olvass előbb.
2014. máj. 13. 18:30
 13/20 A kérdező kommentje:

2g/testsúlykilogramm szénhidrát, és fehérje

honnan tudomm hogy egy kajába pl. mennyi fehérje és szénhidrát van?

2014. máj. 13. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
2014. máj. 13. 19:06
 15/20 anonim ***** válasza:
tápanyagtáblázatokból. Találsz a neten sokat.
2014. máj. 13. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
neked napi 243 gramm fehérje és 200 gramm ch kell
2014. máj. 13. 19:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Akkor most őszinte leszek: Elolvastam amit linkeltetek, de sajnos nem tudom így megválogatni az ételemet...

Amit megtudok tenni, hogy kerülöm a tésztát, cukros ételeket és a pékárut. 16 éves vagyok, iskolába zsemle helyett akkor mit vigyek? Általában 2 zsemlét eszek meg reggel, és 2-t elviszek suliba, a zsemlébe általában felvágott és sajt van...

Szóval ezeket mivel tudom helyettesíteni?

A másik, hogy az ebédemet nemigazán tudom megválogatni, mert mint mondtam anyám szakács, és ami épp a munkahelyén a napi menü, abból hoz haza, így nem kell főzzön itthon, szóval rendes főttkaját eszek ebédre, annyit tudok megtenni hogy a tésztákat nem eszem meg...

Vacsorára is általában főttkaját eszek, pl. ma vacsorára virslit ettem, ami baconbe volt tekerve, mellé pedig mindenféle zöldség párolva (répa,kukorica,borsó)

Tehát tulajdonképpen a reggelit tudom változtatni, és esetleg tudok venni valami kiegészítő tablettát, én erre gondoltam: [link]

2014. máj. 13. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
őszintén szólva ilyen étrenddel ne várj sokat. elmehetsz gyúrni valamennyi fejlődés lesz is, de...
2014. máj. 13. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor kezd el így és majd változtatsz, ha nem fejlődsz, mi nem tudunk helyetted kajálni.
2014. máj. 13. 19:27
 20/20 A kérdező kommentje:

Valóban ekkora probléma, ha ebédre főtt ételt eszek?

Esetleg még a vacsorát kitudom valamire cserélni, ha van valami olcsó megoldás...

Tehát reggelire és vacsorára keresek olcsó ötleteket :)

Ebéd sajna marad :/

Amit linkeltem vitaminról vélemény?

2014. máj. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!