Szerintetek ez betudható kezdő átmozgatásnak?
Kb. másfél éve edzek súlyokkal kisebb nagyobb kihagyásokkal. Mikor elkezdtem, akkor hülye voltam, semmit se tudta a testépítésről. Ebből adódóan még kezdő átmozgató edzéstervet sem végeztem. De azt tudom, hogy az előtt rengeteget fekvőztem, guggolgattam, húzódzkodtam, és felüléseztem. Bár tudom, hogy ez nem nagy terhelés volt az ízületeimnek, de egy kicsit bejáratta a súlyos edzés előtt őket, vagy nem?
u.i.: Tudom hülye voltam...
Köszi a válaszokat!
Én 17 évesen kezdtem el edzeni, konditeremben. Közöm nem volt az egészhez. Nem volt étrendnem, nem melegítettem, nem nyújtottam, nem lábaztam, stb. Vitamint sem szedtem. Nyomtam fekve, tárogattam, tarkóhoz engedtem, majd lehúztam, eveztem szűken és ennyi.
Semmi bajom nem lett tőle. És miért is lett volna? Mondjuk azóta edzem csaknem 8. éve és hát isten tudja, hogy hogyan is néznék ki ha végig frankón csinálom úgy, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!