Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő vagyok, tudnátok segíteni?

Kezdő vagyok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Még nem voltam konditeremben, és állítólag kikéne alakítanom magamnak valami edzéstervet? O.o

Ez mit takar? 190cm vagyok 81 kg, egyhén túlsúlyos, bőven lenne mit leadnom.

A célom nem feltétlen a fogyás, csak hogy jobban nézzek ki, ne legyen ekkora hasam, combom stb...

Erre alkalmas a konditerem?

Tehát nem akarok én 50-es karokat, nem ez a célom, csak az, hogy azért látszódjon meg, hogy kondizok pl. nagyobb váll, meg ami feltűnő :)

Összegezve lehet "fogyni" konditeremben? Futópad nélkül?

Nem kg ok leadására gondolok, hanem zsír eltüntetésére :D

Ha igen, akkor mi lenne az erre alkalmas edzésterv?

Hány naponta, iktassak be olyan napokat, amikor csak futok? Mire edzek, milyen sorrendbe, milyen gyakorlatokkal?

Elég ha csak részkérdésekre válaszoltok, majd összerakjuk valahogy

2014. máj. 13. 15:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
olvasd el a sárga kapszulát.
2014. máj. 13. 16:36
 2/20 A kérdező kommentje:
mire gondolsz?
2014. máj. 13. 16:47
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha zsírból fogysz, akkor lemegy a kilóból is. Vagy hogy gondoltad azt hogy a tömeged az marad. Nem tudsz izmot növelni és zsírt leadni egyszerre, mert különböző étrend kell hozzá.. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Le lehet aerob edzés nélkül is fogyni, de azzal azért könnyebb. Mondjuk én sem sokat kardiózom, csak kevesebb ch megy és már megy is le zsírból.

Ja és tényleg olvass sokat, amit ajánlottak előttem az pl jó lesz kezdésnek.:)

50-es karod pedig soha nem is lenne naturálban, hiába is akarnád, szóval ne ezt a példát írd.

2014. máj. 13. 17:16
 4/20 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom a kg-al, csak azzal, hogy hogy nézek ki, tehát sok rajtam a zsír... A hasamon meg combomon főleg, ezeket szeretnék eltűntetni, kondizással, meg persze mellette megy a heti 5 tesi...

Kb. 3 naponként mennék kondizni

Az értendre nem figyelek különösebben, annyi hogy nem iszok semmi üditőt, csak vizet, és nem eszek csokit, chipset stb. De egyébként főttkaját eszek, tehát mindenféle főzelék, leves... Anyám szakács, és munkahelyről hozza a kaját, szóval abból nemigazán tudok válogatni.

Jó a főtt kaja, és a víz? Esetleg valami vitaminokat szednék edzés mellé

2014. máj. 13. 17:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Így nem lesz jó. Kiszámolt étrend kell, sok fehérje, kevés ch. Nem lehet irányítottan fogyni 1-1 helyről.
2014. máj. 13. 17:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Olvasd el a fent említett sárga kapszulát (google beütöd vagy android marketen is fent van) mert nagy a káosz. Hogy akarsz úgy zsírt veszíteni hogy nem fogysz közben? (az nem lehetséges hogy diéta közben izmosodj).
2014. máj. 13. 17:58
 7/20 A kérdező kommentje:

Ha mondjuk ez lenne a cél: [link]

Milyen edzéstervet ajánlotok ehhez? Csak valami alapot, pl először váll, utána mell, aztán has, vagy mi?

Lehet kissé félreértelmezhetően írtam. Ha elkezdek ahhoz edzeni, gyúrni hogy olyan testem legyen, akkor nyílván lemegy a zsír ami rajtam van, nem? (Nem vagyok túl dagadt, de azért van rajtam felesleg)

Szóval ha kondizok, vállra meg mindenre, közben azzal hogy izzadok, zsírt égetek nem?

Magyarul izmosabb leszek, de a felesleg lemegy rólam szép lassan

2014. máj. 13. 18:16
 8/20 anonim ***** válasza:
Én feladtam...
2014. máj. 13. 18:18
 9/20 A kérdező kommentje:
szóval nincs igazam?
2014. máj. 13. 18:21
 10/20 A kérdező kommentje:
A súllyal nekem semmi bajom, nem zavar ha 10kg-al több leszek, a lényeg az lenne hogy a zsír lemennyen rólam, miközben izmosodok...
2014. máj. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!