Kezdő vagyok, tudnátok segíteni?
Még nem voltam konditeremben, és állítólag kikéne alakítanom magamnak valami edzéstervet? O.o
Ez mit takar? 190cm vagyok 81 kg, egyhén túlsúlyos, bőven lenne mit leadnom.
A célom nem feltétlen a fogyás, csak hogy jobban nézzek ki, ne legyen ekkora hasam, combom stb...
Erre alkalmas a konditerem?
Tehát nem akarok én 50-es karokat, nem ez a célom, csak az, hogy azért látszódjon meg, hogy kondizok pl. nagyobb váll, meg ami feltűnő :)
Összegezve lehet "fogyni" konditeremben? Futópad nélkül?
Nem kg ok leadására gondolok, hanem zsír eltüntetésére :D
Ha igen, akkor mi lenne az erre alkalmas edzésterv?
Hány naponta, iktassak be olyan napokat, amikor csak futok? Mire edzek, milyen sorrendbe, milyen gyakorlatokkal?
Elég ha csak részkérdésekre válaszoltok, majd összerakjuk valahogy
Ha zsírból fogysz, akkor lemegy a kilóból is. Vagy hogy gondoltad azt hogy a tömeged az marad. Nem tudsz izmot növelni és zsírt leadni egyszerre, mert különböző étrend kell hozzá.. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Le lehet aerob edzés nélkül is fogyni, de azzal azért könnyebb. Mondjuk én sem sokat kardiózom, csak kevesebb ch megy és már megy is le zsírból.
Ja és tényleg olvass sokat, amit ajánlottak előttem az pl jó lesz kezdésnek.:)
50-es karod pedig soha nem is lenne naturálban, hiába is akarnád, szóval ne ezt a példát írd.
Nekem semmi bajom a kg-al, csak azzal, hogy hogy nézek ki, tehát sok rajtam a zsír... A hasamon meg combomon főleg, ezeket szeretnék eltűntetni, kondizással, meg persze mellette megy a heti 5 tesi...
Kb. 3 naponként mennék kondizni
Az értendre nem figyelek különösebben, annyi hogy nem iszok semmi üditőt, csak vizet, és nem eszek csokit, chipset stb. De egyébként főttkaját eszek, tehát mindenféle főzelék, leves... Anyám szakács, és munkahelyről hozza a kaját, szóval abból nemigazán tudok válogatni.
Jó a főtt kaja, és a víz? Esetleg valami vitaminokat szednék edzés mellé
Ha mondjuk ez lenne a cél: [link]
Milyen edzéstervet ajánlotok ehhez? Csak valami alapot, pl először váll, utána mell, aztán has, vagy mi?
Lehet kissé félreértelmezhetően írtam. Ha elkezdek ahhoz edzeni, gyúrni hogy olyan testem legyen, akkor nyílván lemegy a zsír ami rajtam van, nem? (Nem vagyok túl dagadt, de azért van rajtam felesleg)
Szóval ha kondizok, vállra meg mindenre, közben azzal hogy izzadok, zsírt égetek nem?
Magyarul izmosabb leszek, de a felesleg lemegy rólam szép lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!