Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját testsúlyos edzés?

Saját testsúlyos edzés?

Figyelt kérdés
Mik a saját testsúllyal végzett edzés előnyei ill. hátrányai? Pontosan kimért étrenddel, és jó edzéstervvel mekkora fejlődést lehet elérni vele?

2014. máj. 9. 20:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Lehet vele fejlődni, de lassabban és nem is akkora izomméretre mint súlyzós edzéssel.
2014. máj. 9. 20:17
 2/22 A kérdező kommentje:

Mit gondolsz, 7-8 hónap alatt mekkora haladást lehet elérni? Van kb. 1 év edzésmúltam(kondiba jártam), viszont leálltam pár hónapra. Most kezdeném újra, csak saját súllyal.

Magasság: 172

Testsúly: 65kg

16/F

A hasam tájékán van némi felesleg, de nem sok.

2014. máj. 9. 20:24
 3/22 A kérdező kommentje:

A cm-t lefelejtettem, gyorsan javítom mielőtt valaki belekötne. :D

Magasság: 172 cm*

2014. máj. 9. 20:26
 4/22 anonim ***** válasza:

Ha zsírt akarsz leadni, ahhoz szálkásító diéta kell. Ez kalória mínuszt jelent. Viszont így nem tudsz izmosodni. Ahhoz tömegnövelő étrend kellene. De akkor meg nem adsz le zsírt. Eddig érthető?

És nagyban függ a genetikádtól is, mert van aki egy-két év edzéssel szép formát hoz össze saját testsúlyos edzéssel is, mások meg nem néznek ki sehogy.

2014. máj. 9. 20:28
 5/22 A kérdező kommentje:

Ezt eddig is tudtam, de azért köszi az eligazítást. A zsírt csak úgy érdekességként jegyeztem meg. :D

És alapvetően gyorsan izmosodom - ektomorf alkat? vagy ezomorf? már nem emlékszem :D -, szóval a genetikám is elég jóféle. Szóval mit gondolsz az előző kérdésemről?

2014. máj. 9. 20:35
 6/22 anonim ***** válasza:
ugyanazt gondolom: ha jó a genetikád, akkor egy év alatt is lehet viszonylag elfogadható forma. Így okés?
2014. máj. 9. 20:38
 7/22 A kérdező kommentje:

Csak hogy még egy picikét raboljam az időd... :p

Igazából nem az alak érdekel, hanem a teljesítmény. Pl: zászló, muscle up, meg hasonló gyakorlatok mennének?

És mit gondolsz a súlyzós edzésről?

Köszi a válaszokat. :3

2014. máj. 9. 20:41
 8/22 anonim ***** válasza:

mindegyik válaszoló én voltam, a 3. is.

A súlyzós edzés az király, én azt végzem 29 éve.

Akkor tudnál könnyebben zászlót és hasonlót végezni, ha szálkásabb lennél. Zsíros hassal nehezebb.:)

2014. máj. 9. 20:43
 9/22 A kérdező kommentje:

Ismétlem, pici zsír a hason. A felső 4 kocka látszik, csak az alsó 2 nem, mert ott egy gonosz úszógumi. :/

De minden máshol totál szálkás vagyok. Nem vok dagi. :D

2014. máj. 9. 20:49
 10/22 anonim ***** válasza:
okés, de erre most mit írjak még?
2014. máj. 9. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!