Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tundék mellre edzeni?

Hogyan tundék mellre edzeni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy tolom egy ideje a fegyencedzést

Nagyon szépen haladok :)

Az a baki, hogy ugye a hasam már kockásodik (nem tudom miért, pedig tömegnövelőzök nem szálkásítok, de örülök neki) de a mellem az teljesen le van maradva. Holnaptól kezdek egy új edzéstervet, ahol nem vegyesen lesznek (pl fekvőtámasz+lábemelés) hanem külön-külön (péntek:fekvőtámasz,szombat:lábemelés) így több időt tudnék fordítani a csiszolásra, felzárkoztatásra.

De mivel tudnék mellre edzeni?

Egyedül a szélesfekvőt tudom, de azt egy idő után megszokja a testem, és tovább kellene lépni.

2014. máj. 8. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó még a tolódzkodás is előre dőlve, így jobban megy mellre. De kiegészíthetnéd súlyzós edzéssel is. Tárogatás, fekvenyomás, áthúzás. + tömegnövelő étrend, mert kalória plusz kell izmosodáshoz.
2014. máj. 8. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
12 vagyok, egyelőre még nem akarok terembe menni, majd jövőre :D
2014. máj. 8. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ezt nem írtad. De a tolódzkodás jó lenne neked a fekvő mellé.
2014. máj. 8. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
A tolódzkodáshoz 1 vagy 2 cső kell? Tudom mi az, de most hirtelen nem ugrik be, hogy kétoldalt van 1-1 cső, vagy csak előttem
2014. máj. 8. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
két széktámla köz is tudsz tolódkodni. Fel kell találni magad.:)
2014. máj. 8. 20:11
 6/8 anonim válasza:
Ha egy csövön csinálod, jobban megy mellre.Két cső között a hát izmai keményebben dolgoznak mint egynél. :D Csinál min mind2 félét két külön napon, az a legjobb:)
2014. máj. 9. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:

1 testrészet egy héten 1x edzek meg, de akkor keményen :)

Tegnap hasaztam, és hát... fáj is :D Ma fekvőztem, holnap pedig guggolás

Emellett ha unatkozok, akkor megcsinálok néhány fekvőtámaszt falnál, vagy guggolást gyertyaállásban (igazából már szinte semmire nem jók, de ha egyszer unatkozom)

2014. máj. 9. 17:03
 8/8 Endr 72 válasza:
Fogsz 3 széket.Egyiken a lábad van,a másik kettő közé meg tolod a fekvőtámaszt.Annyira leengeded magad közéjük,amennyire csak bírod....Ha naponta megcsinálsz x szériát,már egy hét alatt láthatod a változást..
2014. máj. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!