Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyivel bicepszeztek?

Mennyivel bicepszeztek?

Figyelt kérdés

Üdv !

A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?

2 kezessel és 1 kezessel /kar !

Hány kg-al ?

Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !

Nos az én adataim :

2 kezessel : 50-60 kg

1 kezes : 20-30 kg között

2014. jan. 23. 12:53
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Hidd el még van aki ennyire tisztán tartja az étkezést, példaként én is :)

Semmi alkoholos ital, semmi édesség !

Gramra pontosan kiszámolt az étrendem és ahhoz igazodom, lassan 20 éve.

2014. jan. 24. 15:23
 42/46 A kérdező kommentje:

Tisztelem az elhivatottságod és a kitartásod.

Ki mit kap, azt kell felhasználja, hogy hogyan az az ő dolga.

De szerintem 2 havonta +5kg-al emelgesd a súlyokat, hidd el jobbban jársz, és az izületeid sem bombázza meg.

Menj fel szabályosan 40kg-ig, ott áljam meg, fönnébb nem kell, csak ha már valóban kellőnek érzed.

2014. jan. 24. 15:25
 43/46 A kérdező kommentje:

10-12 ismétléssel ugyan úgy fejlődsz, mint te 15 ism., ha lemész 8-10 közé, szintén ugyan úgy fejlődsz + erő is van.

Vegyél izületvédőket, meg D3 Vitamint !

Nem lesznek gondjaid én garantálom !

2014. jan. 24. 15:27
 44/46 anonim ***** válasza:
Tudom hogy van aki tartja, nem is írtam hogy nincs. Én szintén nem piálok, hobbi szinten maxot nyújtok, 40 kilóval most is tudok lazán, szabályosan bicepszezni, lehet többel is, de nem szoktam felmenni.
2014. jan. 24. 15:52
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ne ilyenek írják le hogy naturálban meddig lehet fejlődni. Akik modjak hogy ennyi kesz tovabb nem lehet. De a vilagert nem fonganak meg egy nagyobb sulyt. Azert kell lemenni 6-ra mondjuk mert ugy erosodnel. Es amit sokan nem kepesek felfogni: lehet hogy erősödés nem egyenesen arányos az izomnövekedéssel. DE! Izomnövekedés NINCS erőnövekedés nélkül. (Naturalkent) maximalis erőNÖVEKEDÉS mellett van maximalis izomnovekedes. Az eroemelo abban kulonbozik hogy többet edz robbanékonyságra.
2014. jan. 28. 20:17
 46/46 anonim ***** válasza:
Jó a szó. (y)
2014. jan. 28. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!