Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyivel bicepszeztek?

Mennyivel bicepszeztek?

Figyelt kérdés

Üdv !

A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?

2 kezessel és 1 kezessel /kar !

Hány kg-al ?

Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !

Nos az én adataim :

2 kezessel : 50-60 kg

1 kezes : 20-30 kg között

2014. jan. 23. 12:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
55%

Hagyjuk már ezt a "hülye kérdés" dumát. Kiírta, kíváncsi rá, és beoltjátok. Én a kérdező szavaiból nem vettem le semmi olyan szándékot, hogy lealacsonyít titeket, mert ő nagyobb súllyal bicepszezik. Ellenben itt pár kommentelő lealacsonyította a kérdezőt, hogy csal, nem szabályos, hülye, stb... szar, álszent maszlag.

Amit írni fogok lehet sokan lepontoznak, főleg ezen a fórumon, de nem érdekel. Előre leszögezem, hogy pl. saxx-al semmi bajom, sőt, valamilyen szinten felnézek rá, mert nem hülye gyerek. Viszont én is meglepődtem a saxx által írt súlyokon. Kialakult róla egy kép bennem, tisztában vagyok vele hogy natural. Milyen dolog az, hogy leszarod az erőt? Tökéletesen passzol jelen esetben a tény, ami Bunny ebben a videóban pedzeget:

http://www.youtube.com/watch?v=6UraEZ4YQl0

2:00-tól, 6.03-tól. Most a koxolástól tekintsünk el, naturalban is megfigyelhető, itt az élő példa. Ezzel nem sértegetni akarok senkit, tényleg. De egy olyan ember aki akinek akkora múltja van e sportban, mint pl. saxx, és nem megy 30 kiló fölé kétkezes bicepsznél, az tökéletesen kimeríti Bunny példáját. Egyszerűen nincs meg a fizikum mögött az, amit tükröz. Azért 50 kilóval 8-10 SZABÁLYOS ismétlést végrehajtani, illene egy olyan embernek, aki nem ma meg 1 éve kezdett bele.

Miért nem mész 30 kiló fölé? Miért szarod le az erőt? Vagy ekkora divat lett a fú, csak szabályos^2 ismélést végrehajtani, és pic_sáskodjunk 20-30 kilókkal dolog?

Elnézést a hangnemért, és még egyszer se saxx-ot, se mást nem akartam megbántani, és nem is a súlyokkal van a baj. Hanem inkább a hozzáállással.

2014. jan. 23. 19:50
 22/46 anonim ***** válasza:
6%

A kérdező kezdett oltogatni, olvasd el z első oldalt.

Minek 30 kiló fölé menni? Bunny pont azt mondja, értelmetlen, Tóth Danit elég sokat láttam edzeni, ő pont kis súlyokkal edz, próbáld ki a 30 kilót, es úgy hogy 12 ismétlés alá ne menj, első sorozatban 18, és mindig amennyi megy, szépen, kontrolláltan, a profik 90%-a nem edz 50 kilóval, akkor nekem minek kéne?

Nekem ez jön be, guggolás is 25-20-18-15-12 ismétléssel megy, ha lemennék 6 ismétlésre mindenhol tudnék emelni bőven a súlyon, de nem erőemelőnek készülők.

2014. jan. 23. 19:58
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem erőemelőnek, de nem is testépítőnek. Mindegy no, nem szólok bele, semmi közöm hozzá.

Csak nem értem, hogy miért nem lehet szempont a nyers erő is. Nem ebből élsz, attól meg nem fejlődik kevésbé a bicepszed, ha beiktatsz egy sorozatot 6-8 ismétléssel. Ellenben erő jönni fog.

2014. jan. 23. 20:01
 24/46 anonim ***** válasza:

Nem készülök testépítőnek, de mikor állítottam? Épp most mondtad meg, nem ebből élek, akkor minek csesszem szét az ízületeimet? Szeretem ezt a sportot, azért csinálom.

Egyébként: ha 6 ismétléssel bicepszeznék, 50 kilóval, az miben lenne más, mintha 30 kilóba megy 12-18? A 6 jobban tükrözi a fizikumot?

Már írtam, de: Cedric McMillan szeminárium, 12 kilóval alapács bicepsz, akkor ő is egy kis senki szerinted mint én? Pedig aztán fizikumban sehol nem vagyok hozzá képest.

2014. jan. 23. 20:09
 25/46 anonim ***** válasza:

Nem kell kiforgatni. Érted te mire gondoltam.

Amúgy meg tényleg 13 meg 30 kilóval bicepszezik...

http://www.youtube.com/watch?v=6Me23vKrnuU

2014. jan. 23. 20:19
 26/46 anonim ***** válasza:

Edzővideó kicsit más, mint a valóság, pesti szemináriumon ő mondta hogy max 12 kilóval bicepszezik, csuklya max 15-20...

Egyébként mit ne forgassak ki? Te kezdtél itt oltogatni.

2014. jan. 23. 20:23
 27/46 anonim ***** válasza:
Egyébként vitatkozhatunk reggelig, nekem ez bejön, így is fáj mindenem, ilyen ízületeim vannak, nekem maga a súlyzós edzés sem való ilyen tekintetben, az ha valaki nagy súllyal edz nem zavar, ha szabályos persze, örüljön neki hogy nem bírja.
2014. jan. 23. 20:34
 28/46 anonim ***** válasza:
Saxx sok kérdést jól válaszolsz meg, de tényleg baromság ekkora ismétlésszámokat csinálni. Az az alap hogy 6 alá nem mész és 12 fölé sem. kivéve a bemelegítést. Nekem a 8 az ideális
2014. jan. 23. 21:03
 29/46 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kérdező, kíváncsi lennék a karodra képben :_DD
2014. jan. 23. 21:03
 30/46 anonim ***** válasza:

Rendben, akkor most befejeztem, eddig is gondlokodtam hogy befejezem a válaszlgatást, de eldőlt.

A testépítés elkorcsosítója ne válaszolgasson itt.

2014. jan. 23. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!