Mennyivel bicepszeztek?
Üdv !
A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?
2 kezessel és 1 kezessel /kar !
Hány kg-al ?
Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !
Nos az én adataim :
2 kezessel : 50-60 kg
1 kezes : 20-30 kg között
Hagyjuk már ezt a "hülye kérdés" dumát. Kiírta, kíváncsi rá, és beoltjátok. Én a kérdező szavaiból nem vettem le semmi olyan szándékot, hogy lealacsonyít titeket, mert ő nagyobb súllyal bicepszezik. Ellenben itt pár kommentelő lealacsonyította a kérdezőt, hogy csal, nem szabályos, hülye, stb... szar, álszent maszlag.
Amit írni fogok lehet sokan lepontoznak, főleg ezen a fórumon, de nem érdekel. Előre leszögezem, hogy pl. saxx-al semmi bajom, sőt, valamilyen szinten felnézek rá, mert nem hülye gyerek. Viszont én is meglepődtem a saxx által írt súlyokon. Kialakult róla egy kép bennem, tisztában vagyok vele hogy natural. Milyen dolog az, hogy leszarod az erőt? Tökéletesen passzol jelen esetben a tény, ami Bunny ebben a videóban pedzeget:
http://www.youtube.com/watch?v=6UraEZ4YQl0
2:00-tól, 6.03-tól. Most a koxolástól tekintsünk el, naturalban is megfigyelhető, itt az élő példa. Ezzel nem sértegetni akarok senkit, tényleg. De egy olyan ember aki akinek akkora múltja van e sportban, mint pl. saxx, és nem megy 30 kiló fölé kétkezes bicepsznél, az tökéletesen kimeríti Bunny példáját. Egyszerűen nincs meg a fizikum mögött az, amit tükröz. Azért 50 kilóval 8-10 SZABÁLYOS ismétlést végrehajtani, illene egy olyan embernek, aki nem ma meg 1 éve kezdett bele.
Miért nem mész 30 kiló fölé? Miért szarod le az erőt? Vagy ekkora divat lett a fú, csak szabályos^2 ismélést végrehajtani, és pic_sáskodjunk 20-30 kilókkal dolog?
Elnézést a hangnemért, és még egyszer se saxx-ot, se mást nem akartam megbántani, és nem is a súlyokkal van a baj. Hanem inkább a hozzáállással.
A kérdező kezdett oltogatni, olvasd el z első oldalt.
Minek 30 kiló fölé menni? Bunny pont azt mondja, értelmetlen, Tóth Danit elég sokat láttam edzeni, ő pont kis súlyokkal edz, próbáld ki a 30 kilót, es úgy hogy 12 ismétlés alá ne menj, első sorozatban 18, és mindig amennyi megy, szépen, kontrolláltan, a profik 90%-a nem edz 50 kilóval, akkor nekem minek kéne?
Nekem ez jön be, guggolás is 25-20-18-15-12 ismétléssel megy, ha lemennék 6 ismétlésre mindenhol tudnék emelni bőven a súlyon, de nem erőemelőnek készülők.
Nem erőemelőnek, de nem is testépítőnek. Mindegy no, nem szólok bele, semmi közöm hozzá.
Csak nem értem, hogy miért nem lehet szempont a nyers erő is. Nem ebből élsz, attól meg nem fejlődik kevésbé a bicepszed, ha beiktatsz egy sorozatot 6-8 ismétléssel. Ellenben erő jönni fog.
Nem készülök testépítőnek, de mikor állítottam? Épp most mondtad meg, nem ebből élek, akkor minek csesszem szét az ízületeimet? Szeretem ezt a sportot, azért csinálom.
Egyébként: ha 6 ismétléssel bicepszeznék, 50 kilóval, az miben lenne más, mintha 30 kilóba megy 12-18? A 6 jobban tükrözi a fizikumot?
Már írtam, de: Cedric McMillan szeminárium, 12 kilóval alapács bicepsz, akkor ő is egy kis senki szerinted mint én? Pedig aztán fizikumban sehol nem vagyok hozzá képest.
Nem kell kiforgatni. Érted te mire gondoltam.
Amúgy meg tényleg 13 meg 30 kilóval bicepszezik...
Edzővideó kicsit más, mint a valóság, pesti szemináriumon ő mondta hogy max 12 kilóval bicepszezik, csuklya max 15-20...
Egyébként mit ne forgassak ki? Te kezdtél itt oltogatni.
Rendben, akkor most befejeztem, eddig is gondlokodtam hogy befejezem a válaszlgatást, de eldőlt.
A testépítés elkorcsosítója ne válaszolgasson itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!