Mondjuk ha fél órán át naponta erősítőgyakorlatokat csinálok, akkor azzal mennyivel növelem az izomtömegem? És ehhez mennyi fehérjét és szénhidrátot kell bevinnem?
Figyelt kérdés
18 éves (vega) lány vagyok, nem akarok izompacsirta lenni, de az a helyzet hogy nagyon vékony vagyok és szerintem valamennyire izmosodnom kellene. Meg egyébként sem akarom úgy növelni a tömegem, hogy cukorral meg fehérliszttel tömöm magam. Ha valaki tud konkrét, könnyen megoldható erősítő gyakorlatokat, azt is szívesen fogadom :)2014. jan. 12. 19:03
1/1 anonim válasza:
A vegás étrend melletti edzéshez nem értek , de akár mit csinálsz ne aggódj attól hogy túl izmos leszel , mert ahoz eszméletlen nagy kitartás kell , és 1-2 + szer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!