Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyivel bicepszeztek?

Mennyivel bicepszeztek?

Figyelt kérdés

Üdv !

A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?

2 kezessel és 1 kezessel /kar !

Hány kg-al ?

Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !

Nos az én adataim :

2 kezessel : 50-60 kg

1 kezes : 20-30 kg között

2014. jan. 23. 12:53
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
38%
Értelmetlen hülye kérdés...
2014. jan. 23. 15:22
 12/46 anonim ***** válasza:
70%
Az, persze, ha lemegy valaki 6 isméétlésig erő gyorsan jön, de én szarok az erőbe, egyáltalán nem érdekel.
2014. jan. 23. 16:02
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, áprilisban kezdtem edzeni, 5 kg kézi súlyzó, a francia rúdra már nem emlékszem, de lehet magában is elég volt :D

Most 10 kg kézi súlyzó 3 sorozat 10 ismétlés, utolsó sorozat 6-8 ismétlés 12,5 kg, mert nincs 13 kg :)

Franci rúddal a 10 a max az utolsó sorozatban ...

Amúgy van a teremben enyhén flúgos két srác, videózzák magukat, de kinézetre is viccesek :D, félre értés ne essék , senkit nem szólok meg, mert én is gebeként kezdtem, de amit ők művelnek az a testépítés kifigurázása kb. tegnap láttam pl az egyik videózásuk tartalmát, az hátedzés , fűrészelés 30 kg kezdte az első sorozatot, gondolom ez volt a bemelegítés és utána 50 kg-ba rángatott vagy 3 -mat, ... ezt azért írtam le, hogy lehet nagy súllyal is bűvészkedni, de ezen a srácon az ég világon semmi sem látszik ...

2014. jan. 23. 16:44
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Én saját testsúllyal edzek de heti 1-2x súlyzózok is. Franci rúddal 20 kg, szabályosan 10 ismétlés. 12 éves fiú.
2014. jan. 23. 16:56
 15/46 anonim ***** válasza:
68%

Amikor kezdtem (kb. 2 éve) én is 30kg-al csináltam, még egy kicsit többel is, most pedig kb. 20kg-al, egyszerűen azért mert most már szabályosan edzem és nem arra megyek, hogy a többiek lássák, hogy én kétszer annyival nyomom mint ők.

Menne nekem is 50 kilóval, csak semmi értelme, legalábbis a testépítésben.

Egyébként meg egykezessel 8-ról indulok és 12,5-ig megyek fel általában.

2014. jan. 23. 18:11
 16/46 anonim ***** válasza:
63%
Én is a francia rúddal olyan 30 kg-al, egykezessel pedig 10 vagy 12,5 kg. Szabályosan végrehajtva. Persze az sem mindegy, hogy ki mennyi ideje edz, de arra a nyakamat adnám, hogy nem szabályosan végzed a gyakorlatokat. Sajnálom azokat, akik ennek örülnek, ha minél nagyobb súlyokkal dolgoznak, közbe pedig kinyírják az ízületeiket. Akiknek ez okoz örömet, azok még nem találták meg a testépítés valódi értelmét és úgy érzem nem is fogják. Sajnos egyre többen bele esnek ebbe a hibába, ugyanis bárhol jártam, csak ezt láttam.
2014. jan. 23. 18:51
 17/46 anonim ***** válasza:
Hát igen. Tesikondi órán is látom hogy mindenki minél nagyobb súllyal csinálja olyan szabálytalanul, hogy már az egész teste hullámzik. Aztán mondom neki hogy vegyen le belőle mert így nem sok értelme van, de ilyenkor nyomja a szokásos "hagyjad már dehogyis" dumát. Aztán csodálkozik hogy lassan fejlődik.
2014. jan. 23. 19:02
 18/46 anonim ***** válasza:
Fal előtt állva francia rúddal 38kg-ról indulok, 53-ig megyek fel. Kézi súlyzóval ~80 fokos padon ülve 15-17kg. Állva kalapács 17-20kg. Scott padon francia rúddal 28-33 kg. Jelenleg egész testes edzést csinálok, így minden nap csak 1 gyakorlat, de egy 12 sorozatos bicepsz közben, 2. gyakorlat már közel nem megy ennyivel. 8 ism. alá nem megyek.
2014. jan. 23. 19:15
 19/46 anonim válasza:

Le sem merem írni, 3 éve edzek, és jóval kisebb súlyokkal... ;)

De amit megtanultam ennyi idő alatt, hogy nem a súly számít...

2014. jan. 23. 19:16
 20/46 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, a szabályos ismétlést többen támogatják :D
2014. jan. 23. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!