Mennyivel bicepszeztek?
Üdv !
A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?
2 kezessel és 1 kezessel /kar !
Hány kg-al ?
Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !
Nos az én adataim :
2 kezessel : 50-60 kg
1 kezes : 20-30 kg között
Én lány vagyok, áprilisban kezdtem edzeni, 5 kg kézi súlyzó, a francia rúdra már nem emlékszem, de lehet magában is elég volt :D
Most 10 kg kézi súlyzó 3 sorozat 10 ismétlés, utolsó sorozat 6-8 ismétlés 12,5 kg, mert nincs 13 kg :)
Franci rúddal a 10 a max az utolsó sorozatban ...
Amúgy van a teremben enyhén flúgos két srác, videózzák magukat, de kinézetre is viccesek :D, félre értés ne essék , senkit nem szólok meg, mert én is gebeként kezdtem, de amit ők művelnek az a testépítés kifigurázása kb. tegnap láttam pl az egyik videózásuk tartalmát, az hátedzés , fűrészelés 30 kg kezdte az első sorozatot, gondolom ez volt a bemelegítés és utána 50 kg-ba rángatott vagy 3 -mat, ... ezt azért írtam le, hogy lehet nagy súllyal is bűvészkedni, de ezen a srácon az ég világon semmi sem látszik ...
Amikor kezdtem (kb. 2 éve) én is 30kg-al csináltam, még egy kicsit többel is, most pedig kb. 20kg-al, egyszerűen azért mert most már szabályosan edzem és nem arra megyek, hogy a többiek lássák, hogy én kétszer annyival nyomom mint ők.
Menne nekem is 50 kilóval, csak semmi értelme, legalábbis a testépítésben.
Egyébként meg egykezessel 8-ról indulok és 12,5-ig megyek fel általában.
Le sem merem írni, 3 éve edzek, és jóval kisebb súlyokkal... ;)
De amit megtanultam ennyi idő alatt, hogy nem a súly számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!