Mennyivel bicepszeztek?
Üdv !
A kérdés az lenne, hogy mennyivel bicepszeztek ?
2 kezessel és 1 kezessel /kar !
Hány kg-al ?
Remélem őszinték lesztek és nem raktok hozzá + 5-10 kg-okat, ami nem is valós !
Nos az én adataim :
2 kezessel : 50-60 kg
1 kezes : 20-30 kg között
saxx, emiatt ne hagyd abba a válaszadást. Más a véleményük, azt gondolnak, amit akarnak.
Bunny szónoklata a testépítés elfajzásáról szerintem nem összeegyeztethető a (túl) szabályos, kis súlyos edzéssel, mivel Bunny mindig hangsúlyozza a magas ismétlésszám előnyeit, sokszor írta már le, hogy 15-20 ismétléssel jól lehet edzeni.
Az erő meg így is jön, a gyakorlatoknál használt súly az erőt csak úgy mutatja meg, ha belekalkuláljuk a célizom izolációjának mértékét, és a sorozat hosszát. Tehát nem hiszem, hogy gyenge lenne, aki 15-ös ismétlésekkel dolgozik. Persze nyilván 6-8-akkal erősebb lennél, de ha az izmosodás a cél, akkor nem ez az optimális.
Saxx ne hisztizz :)
De valóban egyeseknek igazuk van, akinek nem való ez a sport, nem kell elrőltetni és osztani az észt.
30 kg lófing, hiába 15 ismétlést végez.
A fiam többel csinálja és szintén 12-13 ismétléseket végez.
Szerintem nem neked találták ki a sportot, ha az izületeid sem bírják a megterhelést..
UI : Hiába a nagy kinézet, ha nem párosul egy kis erővel.
Kívűlről SuperMan, belülről Barbie.
Én ezen véleményen vagyok, ha megadra veszed, ha nem :)
Nem hisztizek, de engem itt ne köcsögözzön le senki, ingyen válaszolgattam, a saját időmet elbaszva, de eddig.
Egyébként: te osztod az észt kisköcsög, soha nem írtam senkinek, hogy így eddzen, mindenkinek azt kell megtalálni ami neki jó, attól hogy én így edzek, másnak tudtam segíteni, de befejeztem, nyugi.
Hagyjátok már ezt a ki mennyi súllyal nyom, nem ismerjük egymást, nem edzünk együtt, tehát mindenki azt ír, amit akar ... ezzel nem kérdőjelezem meg senki válaszát !!! DE egyáltalán nem az a lényeg ki mennyi súllyal edz, lehet én 12 kilóval csinálom lány létemre és tuti van olyan lány, aki nem csinálja csak 7-8 kilóval és nagyobb bicepsze van !
Nem azt mondom, hogy IDŐVEL, ahogy halad az ember előre nem kell emelni a súlyt, de ezt mindenki magam érzi!
A másik az, van akinek a 4 sorozat jön be egy gyakorlatból, van akinek csak a 3 . Van aki mindig 12 ismétlést csinál, van aki max 8 at és fejlődnek . Nincs testedzési törvény, szóval ez igenis egyénenként változó .
Én látok sok olyat aki arra megy minél nagyobb súllyal csinálja, mert az a menő számára és egy éve ugyanott tart. Aki képben van az tudja, hogy a megfelelő kaja az , ami számít ... az ok, hogy nem fog senki 3kg súlytól fejlődni, de ha a 30 kg-tól sem , ha nem eszik megfelelően .
Saxx most csalódtam benned. Mint írtam nem a súllyal van baj, semmi közöm hozzá. A hozáállás. Meg a kiforgatás. Az ég világon senki se köcsögözött le.
De úgy látszik magadra vetted minden szavamat. Értelmes ember elsiklik felette ha nem inge, te meg hisztizel rajta 2 napig. :D Szánalmas...
Mint mondtam, van akinek való van akinek nem :)
Mindenki munkája és tudása meglátszik a saját testén !
Ki, hogy edz és kajál, úgy néz ki :)
Valaki írta, igaz, nem ismerjük egymást, nem együtt edzünk !
De 30kg mégis nevetséges.
A fiam 17 éves :)
Ne vegyem magamra? Berakod Bunny videóját a testépítés elfajzásáról, nekem címezve, hogy ez az ilyenek miatt van. Ez mi?
Kérdező: én írtam hogy nem való mindenkinek... Szerintem épp ezen látszik ki mit tesz bele, nekem szarok az ízületeim, de lassú, kontrollált mozgással mindent bukásig csinálok. A kaja hogy jön ide? Szerintem kevés olyan van hobbi szinten aki így tartja a kaját mint én, 7 hete diétázom, 1 csaló kajám nem volt! Tömegelés alatt is tisztán csinálom, mert ebben a tekintetben is szar a genetikám, mielőtt elkezdtem edzeni 130 kiló voltam , ha nem tisztán kajálnék kb most is annyi lennek...
Azért ha már oltjátok, akkor utána ne csináljunk úgy, mint a jól lakott napközis, aki semmi rosszat nem csinált.
„akinek nem való ez a sport, nem kell elrőltetni és osztani az észt.”
” 30 kg lófing,”
” Kívűlről SuperMan, belülről Barbie.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!