Tömegeléskor ha megáll a mérleg, mennyivel kell növelni a ch-t?
Figyelt kérdés
0,5 vagy 1 tskg-mal emeljem, hogy újra hízzak, de ne is legyen a BUMM bezsírosodás?
(lány vagyok)
2014. jan. 11. 12:22
1/4 A kérdező kommentje:
a bezsírosodást hülyén használtam itt, úgy értettem h például szálkásításnál sem jó, ha HIRTELEN lecsökkentjük <1 tskg alá a ch-t, fokozatosan kell levinni, ezért kérdezem hogy tömegelésnél ez hogy vagy? ott sem szabad hirtelen nem? az 1 tskg soknak számít ha lány vagyok?
2014. jan. 11. 12:24
2/4 A kérdező kommentje:
jav: hogy vaN
most edzettem, kicsit fáradt vagyok :D
2014. jan. 11. 12:33
3/4 SSanchez válasza:
Neked kell kitapasztalni de mondok példát hogy megértsd. Nekem 0,3-0,5 kg jön hetente, ha:
2 g fehérje
3,5 g ch
0,6-0,7 g zsírt viszek be. Szóval ha mondjuk 85 kg-n megállok, akkor újból számolok tápanyagbevitelt ezekkel az értékekkel 85 kg-ra. Remélem érthető és tudtam segíteni.
4/4 SSanchez válasza:
Jól mondod szálkásításnál nem szabad hirtelen elvenni a ch-t, hanem szépen fokozatosan, különben túl sok megy le, aminek a nagy része izom lesz. Tömegelésnél is így van, csak tömegelésnél nagyobb gyarapodásnál több zsír fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!