Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésprogramot ajánloto...

Milyen edzésprogramot ajánlotok amivel 5 hónap alatt izmos lehetek? (légyszi ha írtok valamit azt bővebben is fejtsétek ki! ) )

Figyelt kérdés

pl.:naponta miből mennyit csináljak és hogy milyen diétát kezdjek el.

Köszönöm a válaszokat! 14/f

2013. dec. 21. 02:00
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Nem vagyok itt egész nap, estefelé szoktam írni, na meg ilyenkor hétvégén.
2013. dec. 21. 13:53
 42/58 anonim ***** válasza:
Már van minden baja, ő sem tudja mit beszél. Azért mondom, velük van baja alapból, valami nem tetszik neki.
2013. dec. 21. 13:56
 43/58 anonim ***** válasza:
Teljesen debil az ember és az is fáj neki, hogy sok embernek segítünk itt.
2013. dec. 21. 13:57
 44/58 anonim ***** válasza:
Azt se tudja már mi volt a baja az elején. már teljesen mást beszél mint akkor. Naturál testépítő, az.
2013. dec. 21. 14:17
 45/58 anonim ***** válasza:

Kedves %-talan hozzászóló!

Elmondanám, hogy Monti formája a max, amit ki lehet hozni naturálban, és nála jobban senki se vágja a dolgokat a testépítésről. Lehet, hogy neked 52-es a karod, de nem csak a kar létezik a testen, és neki mindene full, arányban van. Egyébként meg persze, hogy egy 180 cm feletti embernek van 52-es a karja edzéssel, mivel magasabb, ez természetes. Viszont ha kb 170 cm-es vagy, lehet 50-es karod, kox-szal. Ennyi.

Saxx sem egy 16 éves hülyegyerek, elég komolyan tolja a kajálást, meg az edzést is, faszák a paraméterei is, ő is vágja a témát. Úgyhogy mint nő mondom, hogy korrektek mind a ketten, ráadásul tök jó arcok, ami rólad sajnos nem mondható el.

2013. dec. 21. 14:31
 46/58 anonim ***** válasza:
Köszi Andi, ez jó volt.:), de lehet hogy lelépett a gyökér kisgyerek, így nem tudunk már rajta szórakozni. Pedig annyi okos dolgot írt, nem győztem jegyzetelni.:)
2013. dec. 21. 14:33
 47/58 anonim ***** válasza:
Én már azon gondolkodtam, hogy kinyomozom,ki lehet ez a guru, és elívom személyi edzőnek... :-)
2013. dec. 21. 14:36
 48/58 anonim ***** válasza:
Akkora guru, hogy szerinte max 4 kg izom lehet évente, de neki így is 50 felett van a karja naturálban. seems legit.
2013. dec. 21. 14:38
 49/58 anonim ***** válasza:
Köszi Andi :D 4 kiló évente, de az is koxal, az írta. Ezek szerint ő 30-40 éve lazán edzhet, meg persze 120 kilósan naturál testépítő.
2013. dec. 21. 14:40
 50/58 anonim ***** válasza:
Egyébként is jön vissza, csak edzenie is kell, mert ha itt ül egész nap mint mi, nem lesz 60-as karja!
2013. dec. 21. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!