Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésprogramot ajánloto...

Milyen edzésprogramot ajánlotok amivel 5 hónap alatt izmos lehetek? (légyszi ha írtok valamit azt bővebben is fejtsétek ki! ) )

Figyelt kérdés

pl.:naponta miből mennyit csináljak és hogy milyen diétát kezdjek el.

Köszönöm a válaszokat! 14/f

2013. dec. 21. 02:00
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
Saxx azért ekkor hülyeséget ne írjál már.Natural testépítő vagyok és nehezebb magadra szedni az izmot,de azért nem ennyire.Az ilyenek mint te megfigyeltem az egyik nagy hibát ott követitek el ,hogy kevés fehérjét visztek be,és várjátok a csodát utána meg itt írogatjátok a hülyeséget.Az edzőterembe meg rángatjátok a súlyt.Edzés után nem margarinos parizeres kenyeret kell enni,és akkor 4 kg izmot nem 10 év alatt szedsz fel.
2013. dec. 21. 12:32
 12/58 anonim ***** válasza:
Mi is a problémád? Nézd már meg mit írtam majom, meg kéne tanulni olvasni... Parizert kb életemben nem ettem, ha meg rángatásról beszélsz, max anyád rángat valamit...
2013. dec. 21. 12:36
 13/58 anonim válasza:
Ne anyázzál te senkiházi kifejellek a székedből!Élőben meglátnál nem hiszem hogy meg mernél szólalni te 16éves fos.Te osztogatsz itt tanácsot,te.Nagy ember lehetsz mert, én csak most ültem ide ,de ahogy elnéztem te mindig :D
2013. dec. 21. 12:40
 14/58 anonim ***** válasza:
Miért, ha te beszólogatsz, az nem probléma? Érzékeny lelkivilágod lehet, nem kaptad meg a mai turmixot?
2013. dec. 21. 12:43
 15/58 anonim ***** válasza:

Nem saxx írta, hogy évi 4 kg izom jöhet, ne vele kötözködj.

Ő is azt írta amit én, hogy évi netto 10-12 jöhet izomban. Ja és én 28 éve edzem, ha lenne valami bajod velem is.:)

2013. dec. 21. 12:50
 16/58 anonim ***** válasza:

aki nem hiszi, annak itt egy cikk, lehet olvasgatni.:)

[link]

2013. dec. 21. 12:51
 17/58 anonim válasza:
Én lehet elolvastam,és bocsánat érte de az is hülyeség amit tényleg leírtál.Fogalmad nincs a testépítésről.Havi lebontásban ennyit?Hát ennyit még Ronnie Coleman sem szedet fel szuper kemény koksz mellett.Kedves kérdező néz utána mielőtt itt bárkire is hallgatsz,mert itt van pár ember akik beálltak erre a témára mint ha értenének hozzá.Vörös Zoli is 3.5 -4 kg száraz izmot bírt felszedni 1 év alatt és ő mondta egy előadáson,és azt gondolom az ő szavára talán van mit adni,nem úgy mint ezekére itt.Nem tudják mit jelent a száraz izom :D Jó trónolást saxxi :D NEVED GONDOLOM HONNAN KAPTAD :D
2013. dec. 21. 12:51
 18/58 anonim ***** válasza:

Mutassak cikkeket a témával kapcsolatban? Ha első évben 3-4 kiló izmot szedne fel valaki nem is látszana rajta az edzés!

Nem azt írtam, ahogy a többiek sem, hogy 5-6 év után feljön évi 10-12 kiló, hanem azt hogy első évben, kezdőnek! Nyilván ahogy telnek az évek ez csökken...

2013. dec. 21. 12:54
 19/58 anonim ***** válasza:
Ezt a cikket kerestem épp.
2013. dec. 21. 12:55
 20/58 anonim válasza:
Száraz izom!!Inkább te olvas már utána.
2013. dec. 21. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!