Milyen edzésprogramot ajánlotok amivel 5 hónap alatt izmos lehetek? (légyszi ha írtok valamit azt bővebben is fejtsétek ki! ) )
Figyelt kérdés
pl.:naponta miből mennyit csináljak és hogy milyen diétát kezdjek el.
Köszönöm a válaszokat! 14/f
2013. dec. 21. 02:00
31/58 anonim válasza:
Montez hagyd, troll gyökér, úgyis neki lesz igaza, valamelyik hülye lesz, akinek nem tetszett egy válasz.
32/58 anonim válasza:
kb 15 kg ment rám az első évben, de nyilván ez nem mind izom.
33/58 anonim válasza:
ja és én legalább merem képpel is vállalni a formám, pedig 43 éves örexar vagyok. És nevem is van, nem sunnyogó senki vagyok. Vállalom minden írásom.
34/58 anonim válasza:
Ezzel a képpel villogsz :D ez az átlag embertől 4-5 kg izommal vagy több.ez 1 év meló max
35/58 anonim válasza:
Ja, ez akkor elérhető egy év alatt? Az előbb 10 kiló is sok volt, rokonaiddal szórakozz.
36/58 anonim válasza:
Ez egy 44-es kar hulyegyerek. mikor van átlagembernek ilyen karja gyökér. Tényleg egy kis kocsogtroll vagy.
37/58 anonim válasza:
Ez elérhető mert kevés.Enyém 52-es mutatok képet de nem itt hanem fészen.
38/58 anonim válasza:
ja és naturál is vagy biztos. Köszi, nem vagyok kíváncsi koxos gyökerekre. Mutasd meg anyukádnak, ő tuti értékeli.
39/58 anonim válasza:
nem vok koxos és ha nem itt lógnátok mindig hanem teremben és edzenétek rendesen ,ja és a legfontosabb lenyomnál a torkodon testsúly kg X 3 én esetemben 124 kg vok ami kb 360-400 gramm fehérje.Mert ez számít ,és ettől nagy az ember és nem attól a faxságot amit ti ketten írogatok itt egész évben.De nem értitek!Az a ciki hogy itt vagytok egész nap.
40/58 anonim válasza:
Nálam simán megvan a napi 3g x ttkg fehérje és heti 5 kemény edzés is megvan. Szóval ebben is tévedsz kiskocsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!