Naturálban mehet ez az edzésterv?
H.: mell-bicepsz
K.: láb
Cs.: váll-tricepsz
P.: hát-has
szerda,szombat,vasárnap pihenő...
16 éves vagyok 176 cm 66 kg 34 cm kar,54 comb, 81 derék...amikor kezdtem (1 éve) 55-56 kg voltam, meg 31 cm kar,50 comb, 78 derék..
Az edzéstervet néha szoktam változtatni, de most igy szeretném csinálni egy darabig...természetesen gyakorlatokat is szoktam válltoztatni + néha szuperszettezek...csináltam vetköző sorozatokat is de nem jöttek be.
Mi a véleményetek az edzéstervemröl illetve az eddigi eredményeimröl?
Hát jobbak is lehetnének az eredmények. De ez is jó. A 10 kg -nak eygy része zsírba ment de a lényeg hogy fejlődsz.
Nincs olyan dolog hogy túledzés. Csak a fejedben létezik. Nem azért csinálunk 12 sorozatot mellre mondjuk 30 helyett mert a 30-cal túledzenénk magunk hanem ha valaki valóban keményen eddz nem is tud nagyon 12-nél többet összessen.
Naturáloknak egy izom heti egyszeri edzésénél jobb eredményeket mutat egy izom heti 2x-i edzése edzésenként kevesebb gyakorlattal.
Mert igy nagyobb intenzitással tudsz edzeni és a fehérjeszintézis is heti 2x lesz beindítva 1 helyett. Gyorsabban fogsz erősödni és izmosodni is
Bocs, hogy nem vagy 90 kg...Egy éve kezdtem, örül hogy ennyire felmentem...meg amugy is csak 16 vagyok.
Jelnlegi formám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!