Melyik egy hetes edzésterv a jobb és miért?
No nem mintha sok különbség lenne, de a másik kifejezetten rossz. Bicepsz utáni nap nem jó alkarozni, vállazás utáni nap nem jó tricepszezni.
Egyébként meg tökmindegy!
De mi ez a perverzió, hogy lábnapra be kell tenni az alkart? Annak nem ott van a helye, hanem hát vagy bicepsz után.
Á mindegy, jobb volna egy három napos edzésterv! Az volna a legjobb!
Általában mindenki 30:70 százalékot emleget, a táplálkozás javára, de én ezt nem tudom így felfogni.
Szerintem nem lehet ezt így megosztani, mert például ha valaki nem edz, akkor hiába táplálkozik faszán, nem fog nőni, és fordítva is így van. Plusz az alvás is elég fontos tényező.
Nagyjából ez a három van; edzéssel stimulálod az izmaidat, a kajából épülnek fel és javarészt alvás közben zajlanak azok a hormonális folyamatok, amik elősegítik az izomnövekedést. Valamint kialvatlanul nem is lehet edzeni.
Egyénfüggő, de nyolc-kilenc órát kéne.
Már hogy a francba lenne egyenrangú a tévés az alvással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!