Mahhoo3-3 kérdése:
Ez hogy van????????????????????????????
Figyelt kérdés
A nyáron elkezdtem fekvotamaszozni meg huzodzkodni, mert en voltam a leggyengébb az osztályomban, meg bicikliztem is sokat, kb 20 km ert naponta. Most letoltottem egy hard fox 100 psh ups nevu appet a telomra, most tartok kb 60 nal, minden nap egyre tobbet kell. Most elmentem iden a regi sulimbol, es az osztalyban en vagyok a masodig leggyorsabb futasba, meg a masodik leerosebb, de ezmost mind1.a sok fekvotamasztol a hasamban is izomláz szokott lenni, pedig most hasra nam edzek. Akkor a fekvotamasz hasizomedzes is?2013. okt. 27. 09:53
11/22 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy nagyon alacsony vagy, mert 14 évesen 38 kg az már az éhező kategória.
12/22 Szergej55 válasza:
Ne írjál már fogyatékosul, ezt a nyelvet sajnos (szerencsére) nem beszélem.
13/22 SSanchez válasza:
Etióp gyerek. Én 14 évesen 80 kg voltam:)
14/22 anonim válasza:
Igen a felső ponton kitartott fekvőtámaszkor a "plank" pozícióban vagy, ami hosszan tartva erősíti a hasizmodat. De attól nem lesz az általad írt "six pack" látható. 38 kilósan pedig inkább six pakk kaját egyél meg, mert az nagyon nincsen rendjén
15/22 SSanchez válasza:
Petair, ha felső ponton tartaná meg magát akkor nyújtott karokkal menne, plank lényege, hogy hajlított karokkal, alkaron támaszkodva, minél egyenesebb tartásod legyen.
16/22 anonim válasza:
Teljesen igazad van!
Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy az egyik változata.
Annak is létezik több fajtája, mikor nyújtott és széttárt karokkal, lábakkal tartod magad, ugyan ott már más is játszik de 90% ott is hasizom. Ugyanakkor nem tudom megmondani annak a pontos nevét.
17/22 anonim válasza:
38 kb-mal simán lenyomnák 100 fekvőt. A kockáid pedig nem azért látszanak mert a fekvőtámasz edzi a hasadat (ilyen baromságot még életemben nem hallottam) hanem azért mert ektomorf vagy és egy csepp zsír sincs rajtad.
18/22 anonim válasza:
38 kiló? Én nyolc évesen voltam annyi. 14 évesen már 80. Most meg 90 és 193 cm.
19/22 anonim válasza:
vékony fiúnak olyan a kocka has mint dagadt nőnek a nagy mell. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!