Mahhoo3-3 kérdése:
Ez hogy van????????????????????????????
Figyelt kérdés
A nyáron elkezdtem fekvotamaszozni meg huzodzkodni, mert en voltam a leggyengébb az osztályomban, meg bicikliztem is sokat, kb 20 km ert naponta. Most letoltottem egy hard fox 100 psh ups nevu appet a telomra, most tartok kb 60 nal, minden nap egyre tobbet kell. Most elmentem iden a regi sulimbol, es az osztalyban en vagyok a masodig leggyorsabb futasba, meg a masodik leerosebb, de ezmost mind1.a sok fekvotamasztol a hasamban is izomláz szokott lenni, pedig most hasra nam edzek. Akkor a fekvotamasz hasizomedzes is?2013. okt. 27. 09:53
21/22 @bel válasza:
Azért nem kell túlozni, 14 évesen még tuti nem voltál 80 kiló, vagy maximum rohadtul kövér lehettél. Egyébként kérdező, milyen magas vagy?
22/22 anonim válasza:
de, 80 kiló és 185 cm voltam 14 évesen. Nem voltam kövér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!