Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kevesebb néha több?

A kevesebb néha több?

Figyelt kérdés

Régebben, mikor mindenre csak egy gyakorlatot végeztem, de azt heti 2-3 alkalommal, akkor mintha jobb lett volna a formám. Mindig fix súllyal dolgoztam, aztán apránként emelgettem.

Most minden izomra átlagban két gyakorlatot végzek, illetve változó súlyokkal, ismétléssel dolgozok. (Könnyű, közepes, nehéz)

Tehát több gyakorlat megy és változó terheléssel. Ennyi a változás.

Sőt, itt még jobban el is megyek bukásig.

Pl.

Anno tolodzkodtam heti háromszor.

Most egyik nap fekvenyomás, másik nap tolódzkodás megy, aztán ezeket cserélem más-más terheléssel a következő edzésen.

Egyébként jó edzéstervem van. Mindent lefed aranyosan, csak na..

jan. 29. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szokták mondani, hogy járt utat járatlanért el ne hagyj!

Ha számodra valami optimális, azt ne cseréld le csak azért, mert egy YouTube videóban ezt vagy azt mondanak.

jan. 29. 21:53
 2/2 anonim válasza:
74%
A kevesebb néha több, mert túl sokat csinálsz, akkor olyan szinten bajod lehet, hogy legközelebb nem is tudsz edzeni.
jan. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!