Közel 800 kalóriát miből tudok bevinni könnyen, ami egészséges is? (Tömegnövelés)

Mindössze 800 kalóriával te nem fogsz tömeget bövelni. Inkább elfogyni és belebetegedni.
Ha caak pluszban kell ennyi kalória es mellette megvan a valtizatos étkezés akkor a helyedben ráállnék az olajos magokra, magvajakra. Csúsznak és 15 deka kiadja a 800at

Gondolom ez a 800 kalória egy evés akar lenni.
Csak egy példa:
1. 500 grammos darált marha, tescoban szoktam venni.
2. Hamburger buci, Tesco Grill Master Hamburger Buns a legfintosabb.
3. Hamburger szósz, Univer legfintosabb, magas kalóriatartalna is.
4. vöröshagyma, fokhagyma. Ez a daralthusba megy.
5. Lilahagyma, paradicsom, paprika, vagy amilyen zöldséget szeretsz a hamburgerben.
1.Fogsz egy kozepes fej vorohagymat, 1 gerezd fokhagyma, ha kicsi a gerezd, akkor kettő. Ezt leturmixolod, vagy lebotbixeled pépesre.
2. Ezt a pépet belerakod a husba, so, bors, és jól összegyúrod, hogy fozmázható allaga legyen. Közben kóstolgatod, hogy eltaláld a füszerezést.
3. Hamburger pogácsákat formázol belőle, én 4 darabot szoktam.
4. Jol felforrósítod a serpenyőt, kevés olajon megpiritod a huspogacsakat 1-1 percig, mind a két oldalán,majd fedő alatt a legkisebb lángon még 1 percig.
Olyan finom, hogy ilyet sehol nem eszel, és nem csak frissen finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!