Hogy éri meg a legjobban a megfelelő étrendet kiválasztani? (Tömegnövelés)
Hát a tömegnövelő étrend az drága mutatvány lesz, mert nem kis meló azt a kalóriamennyiséget megkajálni ami a fejlődésedhez kell.
Ha mindenképp számít hogy mit viszel be, akkor keress fel valakit aki össze tudja neked állítani az étrendet, az a legegyszerűbb.
Én szintén nehezen hízok, de napi 1 kajával, és napi 2 shake-el (Mutant Mass) 4 kiló jött rám 1 hónap alatt. És nem zsírosodok.
Első baromságokat ír, 4 kiló rengeteg 1 hónap alatt. 1 év alatt még jó lehet, kivéve ha teljesen kezdő vagy. Amúgy én pont ez a "nehezen hízó" típus voltam, annyit csináltam, hogy elkezdtem 3000 kalóriát enni sok húsétellel, tejtermékekkel és hát több mint elég volt. Tehát 10-15 évig tartottam a súlyom és hirtelen mégis tudtam hízni... Célozz meg egy kis kalóriapluszt, nem tudjuk mekkora vagy, lehet hogy neked 2500 is elég. Persze ez így nem étrend, egyél sokféle zöldséget, rostokat, de ha nőni akarsz végső soron a kalória fog számítani. Fehérjére mondanak ezt is azt is, testsúlyod*1,5-2g elég kéne hogy legyen, tehát ha 60 kiló vagy akkor 90-120g fehérje. De a növényi fehérjét is számold bele ebbe.
Én szoktam valamilyen főételt csinálni előre kb. 3 napra, azt elharmadolom és a többi étkezésem úgy mérem ki, hogy minden nap hasonló legyen a kalóriabevitel. Szerintem nincs olyan, hogy "megéri", ne akarj olyan ételeket enni amiket utálsz mert elmegy az életkedved, tanulj meg főzni és tápanyagot számolgatni mert kellő mennyiségű kaja nélkül nem sok izom fog feljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!