Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Betegen szoktatok edzeni?

Betegen szoktatok edzeni?

Figyelt kérdés

Én rá edzettem és mégrosszabb lett

Nem tudom eldönteni hogy az izomláz vagy az izületi fájdalom gyűrt így le, egyébként 1 hónap maradt ki, mert egyik bajból a másikba kerültem...

ma 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem esik jól és utána rosszabbul is leszek.
ma 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom eldönteni hogy az izomláz vagy az izületi fájdalom gyűrt így le"

Nem értem. Most beteg vagy, vagy csak izomlázad van, vagy izületi fájdalmaid vannak, vagy mi?

Ha beteg vagyok annyira, hogy az edzéssel rontanék az állapotomon, akkor nem megyek konditerembe, hanem a regenerációra fókuszálok. Ha csak kicsit meg vagyok fázva, de tényleges bajom nincs, akkor megyek konditerembe.

Ha ritkán van egy enyhe izomlázam, akkor megyek konditerembe. Ha még ritkábban van egy durva izomlázam, akkor is megyek konditerembe, csak nem edzek rá az érintett izomra.

Ha izületi fájdalmaim vannak, akkor megkeresem az okát, és aszerint cselekszek.

ma 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Kerékpározni szoktam és ha beteg vagyok az sem állít meg.

Jobb szokott lenni főleg a közérzetem.

ma 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!