Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire ajánlott betegen...

Mennyire ajánlott betegen ilyen tünetek mellett edzeni?

Figyelt kérdés

Szombat+vasárnap lázas voltam, illetve fájt a fejem.

Ma már teljesen jól érzem magam, nincs lázam, csak a torkom fáj egy kicsit.

Mennyire ajánlott edzeni így? (van saját kis termem, szóval nem mennék közösségbe sem)

2022. febr. 28. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem ajánlott. Az orvosi ajánlás már évezredek óra az ágynyugalom.
2022. febr. 28. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi fog történni veled, naturál hobbigyúrósként akkor, ha a tegnapi-tegnapelőtti lázadat és fejfájásodat, továbbá a mai torokfájásodat kipihened, és nem edzel pár napig, vagy monjuk egy-két hétig? Eltűnik rólad a hatalmas, száraz, Super Body szintű izomtömeg?

Anno kezdőként én is így csináltam két-három napos náthákból másfél hetes dögvészt, mert nem voltam hajlandó elhinni, hogy a testnek nem mindig a háború és a spárta kell, hanem időnként a nyugalom és a regeneráció is.

2022. febr. 28. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Nincs mese háború van menni kell előre ami nem öl meg az megerősít
2022. febr. 28. 13:33
 4/6 anonim válasza:
100%
Ajánlott lenne még pihenni
2022. febr. 28. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pihennék még rá pár napot, ha legalább 2 napja tünetmentes vagy akkor menj edzeni, hacsak nem akarsz visszaesni és újra lebetegedni, bőven lesz időd még edzeni később is.
2022. febr. 28. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
3 nap tünetmentessßg után lehet edzeni. Előtte hülyeség. Teljesítmény se olyan és vissza is esel
2022. febr. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!