Kicsit betegen lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Igazából már nem nagyon van bajom. Néha köhögök, illetve kicsit folyik az orrom. Viszont sok energiám van, ès szeretnék edzeni. Lehet így edzeni, vagy inkább hagyjam? Nem kondiba mennék,hogy másoknak ne adjam át, hanem saját testsúllyal.(street workout)2023. febr. 13. 10:15
1/4 anonim válasza:
Ha azt érzed, hogy kellően fel vagy gógyulva annyira, hogy tudsz 100 százalékosan teljesíteni, és nem esel ágynak megint, akkor nyomhatod. A gond általában akkor szokott lenni, amikor az egyén rohadtul nincs meggyógyulva, de a shopbuilderen azt olvasta, hogy no pain no gain, és egyetlen mell-bicepsz sem maradhat ki, úgyhogy betegecskén lemegy a terembe gépeket rángatni, aztán utána két hétig otthon fekszik meghalva.
2/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy érzem magam mint te, beteg voltam az elmúlt napokban. Így kis köhögéssel, enyhén eldugult orral még eszembe nem jutna edzeni, szeretnék meggyógyulni végre. Pedig már nagyon hiányzik.
3/4 Senior Séf válasza:
Én utáltam és büntettem magam, ha beteg voltam. Mindent ugyanúgy, vagy még intenzívebben csináltam, mint egészségesen. Gondoltam, ami nem öl meg, az megerősít. Hülyeség volt. A tested nem a barátod! Nagyon sokáig kitart, kibír minden méltánytalan bánásmódot, látszólag zokszó nélkül. Ám valójában mindent megjegyez, és egyszer mindenért benyújtja a számlát. Ennek tudatában döntsd el, hogy érdemes-e kockáztatni, vagy megvárni azt a két napot, amíg rendbe jössz.
4/4 anonim válasza:
Én 37 fokos lázzal mentem edzésre, másnapra nyoma sem volt. Szerintem nyugodtan elmehetesz, csak egy icipicikét kevesebbet csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!