Mell regenerálódása mennyi idő?
kb 4 nap észrevételem szerint, de azért kell heti 1x edzeni mert nem csak mellből áll az edzésterv.
ha minden izommal így csinálnál hogy amint lehet edzeni már edzed is akkor nem jutna pihenő nap,ha meg csak 1 izmot választasz ki ilyen edzésre akkor meg az mindig felborítaná az edzéstervet mert mindig másként jönne ki a lépés és más izom edzését késleltetné.
ha meg nem edzel minden izmot csak mell meg ami menő akkor meg egy kretén vagy.
Montez, csak fekvenyomásokat csinálok mellre.
Dirtboy, itthon gyúrogatok, főként felsőtestre, mert a lábaimat egyébként is használom, a kreténezést meg hagyd meg másoknak.
nem kreténeztelek le,feltéttel írtam,ha magadra vetted akkor ezek szerint az van amit elé írtam.
a súlyzós edzést semmilyen más dolog nem váltja ki lábnál szóval ezt a kifogást hogy másnál is használod a lábad ezt felejtsd el.
attól még ugyan úgy le fog maradni a lábad a felsőtestedhez képest.
WTF, mégis mi a rákért b*szakodsz velem ? Nem Mr. Olimpiai babérokra török, csak nem akarok egy fonnyadt hülyegyerek maradni. Lemarad a lábam a felsőtestemhez képest.... eszedbe sem jut, hogy mondjuk komolyabban szinten űzöm a futást, és emiatt pont a felsőtestem van lemaradva a lábaimhoz képest ?
Egyébként meg nézd meg Scooby1961 lábait. Izomállat az egész ember, pedig lábra nem gyúr, csak rohadt sokat bringázik és fut. Aztán akkora lábai vannak mint kb. az egész törzsem.
Debil vagy ehhez az egészhez kérdező!
Nyomj fekve minden áldott nap, guggolást, felhúzást véletlenül se csinálj, azt a végén egy nagymellű fonnyadt hülyegyerek leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!