Két óra intenzív rejszolás elég kardio egy napra?
Ki erőlködik, laza barátom?
Azt kérdezted, elég kardió-e.
Namármost, a kardió rövid, intenzív, felpörgető szakaszokból áll. Lásd: intervallum futás, sprint, kettlebell.
A pulzusod mondja meg, hogy kardió tartományban van-e, vagy sem, ennyi, akármit csinálsz, akármennyire nem tetszik, ez a tényállás. (Bár kezdem sejteni, hogy te is olyan vagy, aki egy kalap alá veszi a kardiót az aerob edzéssel). Nem értem miért olyan nagy dolog felb4szni egy pulzusmérőt, ezt bármikor meg lehet tenni.
Ennyi, ha ezt nem bírod felfogni, akkor hiába írtad ki a kérdést.
Ja, és ha te TÖCSKÖLSZ, akkor te nem farkat versz, csak hogy tisztázzuk.
Na jó, elég ideig volt fenn a kérdés, hogy bevalljam: kamukérdés volt, nem szoktam napi két órát hokizni :|
Sosem trollkodtam még gyakorin, de nem is olyan poén mint amilyennek elképzeltem, valahogy még én érzem szarul magam... dehát legalább első kommentelőnek szereztem pár másodperc örömet :D
Felültettek:)
Egész jól adtad a formát, kérdező.
Nem tudom ezen mi a meglepő.... Erősödni is lehet és kiválthat egy intenzív kar edzést... Ha nem hiszed nézd meg ezt: [link]
Ő Rejsz András közben erősödött igaz csak a jobb kezén alkalmazta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!