Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13-14 évesen kockahas, az...

13-14 évesen kockahas, az alábbi órarend okés?

Figyelt kérdés
Heló! 13 éves vagyok és valami kockahasat szeretnék + valami jó mellizom. Van egy kis plusz a hasamon de szerintem minimális, hamar le fog menni, csak kellene valami jó órarend. Én erre gondoltam : reggel 7:00-kor reggeli : 2 tükörtojás 9:00-kor 4-5 Km futás 13:00-kor ebéd, valami normális kaja, mondjuk egy tányér leves és valami párolt marhahús ebéd után ha még megéhezek vacsi előtt akkor valami gyümölcs pl alma, barack, stb ... vacsora 19:00-kor mondjuk megint valami hús féle Egyáltalán, kb. 4 hónapja nem iszok semmi cukros löttyöt, pl coca-cola, fanta, stb ... ezeket inkább kihagyom ... Kevés cukrot eszem, vigyázok vele, csak amennyi kell az agynak jah és persze minden este kemény kardió edzés + hasizom. Ez milyen órarend ??

2013. jún. 24. 22:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Szív, tüdő, stb ... De valahogy le tudtam futni párszor az 5km-t :P
2013. jún. 24. 23:13
 12/52 anonim ***** válasza:
44%
dehogy tudtad... magadnak hazudsz
2013. jún. 24. 23:16
 13/52 anonim ***** válasza:
Egyébként aki párszor lefutotta 13 évesen az 5 kilométert az nem tudom miért nem gondolkozik profi pályafutáson.
2013. jún. 24. 23:17
 14/52 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a bajotok ... 1 éve rendszeresen teniszezek, tehát elég jó kondiban vagyok. Attól, mert a szerencsétlen kortársaim 2000 méter után kidöglenek, az nem azt jelenti, hogy én is -_-... Mindegy, ezt inkább hagyjuk, nektek ugyis mindegy, hogy én mennyit futok. Őszintén szólva, szerintetek akkor 10/? pontos ez a napi edzésterv: reggeli futás, tenisz edzés, este pedig kemény kardió + hasizom, súlyzos edzés, de könnyű súlyokkal mert fiatalon figyázni kell.
2013. jún. 24. 23:26
 15/52 poiu ***** válasza:
Szerintem ez sok. Pl. minek akarsz este kardiózni, ha reggel futottál és még teniszeztél is? Kellenek pihenőnapok.
2013. jún. 25. 00:02
 16/52 anonim ***** válasza:

A kockás has meg lesz, DE ebben semmi erőedzés nincs. Azért lesz kockás a hasad, mert vékony leszel, az meg olyan, mint amikor egy nőnek azért vannak nagy mellei, mert kövér.

Atlétikus alkat vagy, tenisz mellé a testépítés nem partner, veszítenél a gyorsaságodból és a robbanékonyságodból.

2013. jún. 25. 10:11
 17/52 A kérdező kommentje:
Erőedzés ? Hogy érted ? Súlyozzak vagy mi ?
2013. jún. 25. 14:10
 18/52 Dogmatix91 ***** válasza:
13 évesen ne súlyzózz! Még 3 évig nem kell konditerem közelébe menned.
2013. jún. 25. 16:48
 19/52 anonim válasza:

Siman meg lesz a kockahas! De sulyzos edzest telleg max heti 4szer vegezz! Kajabol pedig mehet kicsit tobb szerintem..mert hat eleg sokat mozogsz! reggeli tojas vagy zabpehely, tizorai is legyen, mondjuk joghurt, abonett, gyumolcs, ebedre CSIRKE zoldsegekkel (rizzsel), uzsonnara csikre+zoldseg vagy tojast szoktam, vacsorara turo, vagy csirke.

Egyebkent telleg hulyeseg h nem tudnak a 13 evesek 5 kmt lefutni:D 14 vagyok, lany, 3 honapja futok, 6 km 33 perc alatt megvan, pedig az elejen ennyi ido 4 km volt:D a hasam is kockas ugyhogy tok jo a futas:D de szerintem mehetnel este is

2013. jún. 25. 21:27
 20/52 anonim ***** válasza:

13 évesen szard már le ezeket az étrend beosztást ... :DDD Egyél 2-3 óránként sok zöldség+hús és lehetőleg ne szemetet. Ajánlok pár videót, amit én is csinálok:

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&list=SPAFD5B21050..

http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM

http://www.youtube.com/watch?v=kIaqbrWBexY

Több mint fél éve csinálom kisebb kihagyásokkal (pl. volt olyan hét amikor nem csináltam) és fejlődtem tőle látványosan a mellemen. Pár hónapig csinált a női fekvőtámaszosat, majd mehet a teljes is. A has mehet mindig és mellé még csinálj statikus hídtartást is. A futás is jó mellé és tényleg hagyd ezt az étrendes dolgot mert nevetséges 13 évesen, érezd jól magad az a lényeg. :)

2013. jún. 25. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!