Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 évesen gáz a kocka has?

13 évesen gáz a kocka has?

Figyelt kérdés
Nemsokára táborba megyek és megyünk strandra is.2 éve karatézok és a sok erőnlétnek meglátszik az eredménye nem teljesen de azért látszik hogy sportolok.Szóval a hasam is valahogy így áll és azt akarom kérdezni hogy ha rádolgozok és teljes lesz a 6 kocka akkor az gáz vagy inkább tetszik az ilyen korú lányoknak?Szóval hagyjam úgy ahogy van vagy ne?Normális válaszokat kérek.

2013. jún. 19. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintemjó-jó, bár még várhatnál vele 1-2 évet :D

Meg kérdezhetem hány kockád van?

2013. jún. 19. 22:16
 2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz, te jó isten! Szerintem ez mindenkinek tetszik ;)
2013. jún. 19. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
De gondolj már belle, hogy akarsz kb 2 hónap alatt pár kockát csinálni? :D ahoz kell egy jó kis edzés aszem :Dés am meg összesen 8 kocka lehet
2013. jún. 20. 07:34
 4/5 anonim ***** válasza:
13 évesen vékony inkább vékony vagy és nem tökre edzett acél kemény hasad van. Nézz végig facebookon a sok pózer 12-14 éves között. Egytől egyig véknyak és ha ők kapnak 200 likeot egy darab hulladékért akkor mit kapnak azok akik rendesen ki vannak dolgozva? Nyáron ha csinálsz lábemeléseket 3 hónap alatt elég szépre ki tudod dolgozni. Én 3 éve csinálom a fegyencedzést és azóta elég szépre sikerült kidolgoznom, ráfeszítés nélkül is olyan mintha egy nyurga 14 éves agyba főbe feszítene és még nekem van rajta egy kis háj is.
2013. jún. 20. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2013. jún. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!