13 évesen gáz a kocka has?
Figyelt kérdés
Nemsokára táborba megyek és megyünk strandra is.2 éve karatézok és a sok erőnlétnek meglátszik az eredménye nem teljesen de azért látszik hogy sportolok.Szóval a hasam is valahogy így áll és azt akarom kérdezni hogy ha rádolgozok és teljes lesz a 6 kocka akkor az gáz vagy inkább tetszik az ilyen korú lányoknak?Szóval hagyjam úgy ahogy van vagy ne?Normális válaszokat kérek.2013. jún. 19. 22:13
1/5 anonim válasza:
Szerintemjó-jó, bár még várhatnál vele 1-2 évet :D
Meg kérdezhetem hány kockád van?
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz, te jó isten! Szerintem ez mindenkinek tetszik ;)
3/5 anonim válasza:
De gondolj már belle, hogy akarsz kb 2 hónap alatt pár kockát csinálni? :D ahoz kell egy jó kis edzés aszem :Dés am meg összesen 8 kocka lehet
4/5 anonim válasza:
13 évesen vékony inkább vékony vagy és nem tökre edzett acél kemény hasad van. Nézz végig facebookon a sok pózer 12-14 éves között. Egytől egyig véknyak és ha ők kapnak 200 likeot egy darab hulladékért akkor mit kapnak azok akik rendesen ki vannak dolgozva? Nyáron ha csinálsz lábemeléseket 3 hónap alatt elég szépre ki tudod dolgozni. Én 3 éve csinálom a fegyencedzést és azóta elég szépre sikerült kidolgoznom, ráfeszítés nélkül is olyan mintha egy nyurga 14 éves agyba főbe feszítene és még nekem van rajta egy kis háj is.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2013. jún. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!