13-14 évesen kockahas, az alábbi órarend okés?
Figyelt kérdés
Heló! 13 éves vagyok és valami kockahasat szeretnék + valami jó mellizom. Van egy kis plusz a hasamon de szerintem minimális, hamar le fog menni, csak kellene valami jó órarend. Én erre gondoltam : reggel 7:00-kor reggeli : 2 tükörtojás 9:00-kor 4-5 Km futás 13:00-kor ebéd, valami normális kaja, mondjuk egy tányér leves és valami párolt marhahús ebéd után ha még megéhezek vacsi előtt akkor valami gyümölcs pl alma, barack, stb ... vacsora 19:00-kor mondjuk megint valami hús féle Egyáltalán, kb. 4 hónapja nem iszok semmi cukros löttyöt, pl coca-cola, fanta, stb ... ezeket inkább kihagyom ... Kevés cukrot eszem, vigyázok vele, csak amennyi kell az agynak jah és persze minden este kemény kardió edzés + hasizom. Ez milyen órarend ??2013. jún. 24. 22:28
1/52 anonim válasza:
Ne hívd órarendnek. Kevés lesz ez a kaja, meg nem igazán van benne diétás étel. Diétás/szálkásító étrend kell neked.
2/52 A kérdező kommentje:
Szálkásító étrend ?? Okés, utánna nézek ...
2013. jún. 24. 22:37
3/52 Dogmatix91 válasza:
Haha. Most olvastam builderen is a kérdésed. Miközben olvastam már tudtam, hogy Bunny le fog oltani. Elárulok valamit. Ha nem viszel be egyáltalán cukrot akkor is tökéletesen fog működni az agyad! Gyors felszívódású szénhidrát (pl. cukor), csak közvetlenül edzés után megengedett. Cukrot a szervezeted állít elő, nem kell kívülről bevinni 1 grammot sem, hogy tökéletesen működjön az emberi szervezet. Ez nem étrend, és kevés is a kaja. Azért lesz maximum kocka hasad, mert minden lemegy rólad és olyan vastag leszel, hogy keresztül hugyozik rajtad valaki. Kérlek áruld el, hogy 13 évesen minek akarsz kocka hasat?
4/52 A kérdező kommentje:
Hát, elsősorban azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben, egyszerűen jó érzés lenne... Amugy meg mire egy kicsit nagyobb leszek max nem lesz vele bajom, akkorra már lesz... De mindegy az a lényeg, hogy nem tudnátok valami jobb étrendet javasolni? Mert nem igazán tudom, hogy milyen étrend a megfelelő, stb..
2013. jún. 24. 22:47
5/52 anonim válasza:
A gyors felszívódású cukroknak az a hátránya, hogy inzulinrezisztenciát okoz hosszútávon meg zsírosít, de szerintem egy 13-14 évesnél aztán tökmindegy.
Egyébként mire akarsz szálkásítani? Szerintem bőven tömegelni kéne egy jó két évet, hogy értelme legyen leszálkásítani.
6/52 anonim válasza:
Amúgy tudod mikor fogsz te 5 kilométert futni? Meg 30 fokban? Hallod a középiskolások nagy része már a 2000 méteres felmérőtől kivan...
7/52 A kérdező kommentje:
Nem mondom azt, hogy most húú mennyire szálkás akarok lenni, csak valami kezdetleges hasizmot szeretnék...
2013. jún. 24. 22:55
8/52 anonim válasza:
ez is egy six pack oszt a csávó meg full szégyen mellé
9/52 A kérdező kommentje:
Nem egyszer futottam le az 5km-t, mivel elég jó lábizmom van.
2013. jún. 24. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!