Egy héten hány edzés mehet?
Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, 160cm magas,53 kg. Ugy gondoltam neki fogok keményebben edzeni. Azt szeretném tudni hogy ezt az edzéstervet egy héten hányszor ismételjem?
(A mult honapban minden nap csinaltam de aztán hallottam valami olyasmit hogy: ''Az izomnak regenerálodnia kell,és tulságosan leszálkásit a mindennapos edzés'' Érdekelne hogy ebböl mi igaz?)
Az edésterv igy szól:
-3x40 fekvötámasz
-8kg sulyal bicepszre 150x (egy kézzel)
-50 felülés 2db 6kg sulyal
Estetleg van ezek közül valami ami káros lehet?
2013. máj. 13. 23:05
11/14 A kérdező kommentje:
*Glissade*, szerinted minimum mekkora kellene legyen a súly tömegnöveléshez? Előre is köszönöm
2013. máj. 15. 13:32
12/14 anonim válasza:
Amennyivel éppen megy a kb 10 ismétlés. Ez gyakorlatonként más-más súlyt jelent, mivel nem mindegy, hogy bicepszezel vagy guggolsz.
13/14 A kérdező kommentje:
Bicepszezéshez gondoltam.
2013. máj. 15. 20:29
14/14 *Glissade* válasza:
A 7kg-os súly mégsem jön be?;)
Tudtam én, hogy te is a strandon szeretnél majd menőzni:)
(de sajnos idén már nem fogsz, max jövőre)
A többit úgy csináld, ahogyan Montez írta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!