Ha súlyzós edzés után megiszok egy fél liter tejet akkor az pótolja a vacsorát? Illetve jó fehérje bevitel szempontjából? Nem akarok fehérje porokat inni meg szerezi mert szerintem az csalás. Agy ha nem jó akkor mit ajánlottok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 13:20
11/48 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz?
Arra,hogy hülyék.
Hát nem tudom ott van Cseperkáló Péter hibátlan teste van ahogy mondom hibátlan pin@ könnyeztető,és programozó matematikus.
Ha nem hiszel nekünk akkor igyad,de sose lesz látszat. eredménye szerintem de te tudod.
12/48 anonim válasza:
"sok szart"
gondolom neked is észérvekre alapozott, kiforrott véleményed van a témáról, melyet jól artikuláltan ki tudnál fejteni nekünk részletesen :D
ha ha ha ha ha
13/48 A kérdező kommentje:
A házi tej miért lenne jobb? Abban sokkal több a zsír is. Aki meg porozik egy két hónap múlva lemegy mint állat... égy csomó ilyen ismerősöm van. A tejben meg van fehérje igaz nem sok de énszerintem ami atejben van zsír jó lesz energiapótlásnak. Ha meg 1 liter tejet iszom az meg már 36 g fehérje
2013. ápr. 18. 16:58
14/48 anonim válasza:
Igyál 10 litert, az már 380g. Sz@rd le a véleményeket, te vagy a qurvára okos.
16/48 A kérdező kommentje:
Vegyetek fehérje porokat mert a hülye el akarja adni és el is tudja... menjetek azt nyomjátok fel magatokat danival.
2013. ápr. 18. 17:12
17/48 anonim válasza:
Mi a bajod szegény Dániellel, és mi köze van a fehérjeporokhoz?
18/48 anonim válasza:
kinek ugatsz kisköcsögkérdező? 27 éve edzem naturálban, kicsit többet értek hozzá debilgyerek. Élőben nem mernél itt pofázni azt hiszem.
19/48 anonim válasza:
azért megnézném a kérdezőt a kis csoffadt testével ahogy feji0a tehénkét,én is ittam,iszom házi tejet picit meg is pocakosodtam bár akkor még nem edzettem.lényeg annyi h iszom a tejet de nem alapozok arra.
Meg gondolom az is csalás mikor infúzióról táplálnak valakit mert olyan baja van.
20/48 A kérdező kommentje:
Legyen akkor vagy vagy 45 éves.. nemhinném ennyi értelmi szintel... szóval iagazam van felvagy lökve danával... akkor nem lettél volna erre olyan ideges! 190 cm vagyok és 90 kiló de lehet hogy 2 év alatt többet értem el mint te a danabolozásoddal megszúrom a karod az szépen kipukkan te meg elrepülsz: )
2013. ápr. 18. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!