Miért van az, hogy mindenki azt mondja, hogy súlyzós edzések nélkül is ki lehet gyúrni magad, de aztán semmi nincs belőlük?
Tehát vannak a következő szintek:
- saját testsúllyal kigyúrom magam a játszótéren Hannibal fanok
- munkától izmosodsz típusok
- diplomás élelmiszer-mérnök/orvostanhallgatók
- A tápkieg nélkül gyúrok és megmutatom a tutit
- XYZ sportágat űzök és sokkal izmosabb vagyok
Kihagytam valakit?
Ja, jóvan, csak mert Montez élelmiszermérnök, én meg az leszek, és ezeket többször olvashattad itt, és azt gondoltam, hátha ránk célzol :D Azért nem is értettem, mert mi meg nem szoktunk ilyeneket mondani :D
Mellesleg inkább orvostanhallgatók szoktak nagyon okosak lenni, élelmiszermérnököt rajtunk kívül még nem nagyon láttam megnyilatkozni.
van ilyen szak, én is gondoltam rá, de túl nehéz, meg messze van az Egyetem meg nem vettek volna fel, az itteni Analitikusival jobban jártam.
Kérdező: Sok tudatlan van aki irigységből mondja ezeket a marhaságokat, nem ért hozzá, múltkor is beszéltem vkivel aki szerint szalonnával és homokzsák rakodással lehet izmosodni nem ilyen porokkal :D
Nahát, Montez, akkor én vagyok a regened*, mert én is vegyészeti szakközépbe jártam :D Csak én nem végeztem el a technikusit, érettségiig meg nem adnak már szakmát.
Igen, van ilyen szak, sőt, ahova én járok, ott egy egész Élelmiszertudományi Kar van, ezen belül van élelmiszermérnöki, biomérnöki meg szőlész-borász szak. Élelmiszermérnökin hatfelé lehet szakosodni: állatitermék, tartósítóipar, borászat és üdítőipar, sör- és szeszesipar, édes- és zsiradékipar, és sütő- és tésztaipar. Még nemtom mit választok :D Én nem tartom nehéznek, középsuli és elte kémia után sétagalopp, de a mikrobiosszal megszenvedek, azt mindig is utáltam :D Meg persze a jó magyar bürokrácia. Tanulunk még gépészetet, szóval előállítási témakört, meg némi szerves biokémiát, de inkább az előbbi felé orientálódunk.
*regen: a focimenedzserjátékokban ha egy játékos visszavonul, a következő évben keletkezik egy ifi más névvel, de ugyanolyan adatokkal (súly, magassás, születési idő, poszt), és képességekkel, így ha jó játékos vonul vissza, indul a regenvadászat :D
Nahát, srácok, köszi az infókat, ma is tanultam valamit. :) A felsőoktatásnak ez a szegmense eddig valahogy teljesen kiesett nekem. :)
Kérdező kihagytad az "ez már nekem túl izmos", "nem szeretem a felfújt izmokat", "undorítóan néz ki, mint valami kipreparált béka", "izomagyú" véleményeket osztó és terjesztő gizdákat. :)
:OOOOO Aztaleborultszivarvégit... én az üzletvezető helyében felgyújtottam volna a szerkesztőséget, csak nem ő mondott már ekkora marhaságot, ugye? Meg mi az, hogy "izomtömegnövelők és izomnövelők", meg persze a szokásos "külön nők részére, mert az ő szervezetük másképp reagál"...
Amúgy nemtudom milyen magas vagy, de te legalább biztos nem vered be a fejed a metróajtófélfába :D A súlyod meg sose fogom elérni T_T :D (bár azt se tudom xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!