Miért van az, hogy mindenki azt mondja, hogy súlyzós edzések nélkül is ki lehet gyúrni magad, de aztán semmi nincs belőlük?
Tehát vannak a következő szintek:
- saját testsúllyal kigyúrom magam a játszótéren Hannibal fanok
- munkától izmosodsz típusok
- diplomás élelmiszer-mérnök/orvostanhallgatók
- A tápkieg nélkül gyúrok és megmutatom a tutit
- XYZ sportágat űzök és sokkal izmosabb vagyok
Kihagytam valakit?
engem kihagytál.
súlyzóval gyúrmákolok, sokat viszem játszótérre a húgomat, nyáron sokat horgászok, tápkieget is használok, sőt még a tutit is megmutatnám, de hát nem megy.
Előző, te félreértetted. Pont arra akar szerintem a kérdező rávilágítani, hogy NEM lehet kigyúrni magad kemény súlyzós edzés nélkül. Sokan írják, hogy pedig de, viszont érdekes, hogy mikor képpel kellene igazolni, akkor senki nem vállalja.
Tehát: lehet izmosodni egy szintig, de nagy izom nem lesz vele. Akiket meg ilyenkor linkelnek (Hannibal-ék), azok ki tudja, hogy mit edzenek még mellé és megy e cucc.:)
Pontosan arra gondoltam, hogy annyian tudnak okosak lenni, főleg a fenti kategóriákra osztva, de amikor képpel kellene igazolni, sehol nincsenek...
Én csinálok saját testsúlyos edzéseket, hozzácsapom a súlyzós edzésekhez. Így mindkettő előnyeit élvezem, de röhögni szoktam a okoskodókon. Hova tűnnek amikor bizonyítani kell?
Egyébként örülök hogy vettétek a poént :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!