Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki azt mondja, hogy súlyzós edzések nélkül is ki lehet gyúrni magad, de aztán semmi nincs belőlük?

Figyelt kérdés

Tehát vannak a következő szintek:

- saját testsúllyal kigyúrom magam a játszótéren Hannibal fanok

- munkától izmosodsz típusok

- diplomás élelmiszer-mérnök/orvostanhallgatók

- A tápkieg nélkül gyúrok és megmutatom a tutit

- XYZ sportágat űzök és sokkal izmosabb vagyok

Kihagytam valakit?

2013. jan. 31. 09:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Én diplomás élelmiszermérnök, tápkiegfogyasztó gyúrós vagyok. Ilyen kategória nincs? :)
2013. jan. 31. 09:59
 2/22 anonim válasza:
A saját testsúlyos edzésről én csak annyit mondanék hogy próbáld ki.Én koditeremben edzettem nagyon sokat és utána tértem át erre.Akár hiszed akár nem sokkal többet és hamarabb fejlődtem ráadásul sokkal hajlékonyabb is lettem.Én ezt a saját tapasztalatomból mondom
2013. jan. 31. 10:05
 3/22 anonim ***** válasza:
nem is edzek, csak a tv távirányító gombjainak a nyomogatását ismerem, most járok mérnöki karra és még is izmos vagyok.Akkor ez hogy van?XD
2013. jan. 31. 10:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Itt biztos nem hallottad senkitől, hogy azt mondják, súlyok nélkül (de minimum saját súlytól) nem izmosodsz. A saját testsúly hatásos, de nem leszel akkora tőle, mintha gyúrnál. De az nem baj.
2013. jan. 31. 10:34
 5/22 JayC ***** válasza:

engem kihagytál.

súlyzóval gyúrmákolok, sokat viszem játszótérre a húgomat, nyáron sokat horgászok, tápkieget is használok, sőt még a tutit is megmutatnám, de hát nem megy.

2013. jan. 31. 10:37
 6/22 anonim ***** válasza:

Előző, te félreértetted. Pont arra akar szerintem a kérdező rávilágítani, hogy NEM lehet kigyúrni magad kemény súlyzós edzés nélkül. Sokan írják, hogy pedig de, viszont érdekes, hogy mikor képpel kellene igazolni, akkor senki nem vállalja.

Tehát: lehet izmosodni egy szintig, de nagy izom nem lesz vele. Akiket meg ilyenkor linkelnek (Hannibal-ék), azok ki tudja, hogy mit edzenek még mellé és megy e cucc.:)

2013. jan. 31. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem JayC-nek írtam.:)
2013. jan. 31. 10:42
 8/22 anonim ***** válasza:
A diplomás kategória mit is takar?
2013. jan. 31. 11:24
 9/22 anonim ***** válasza:
Gondolom az olyan okoskodókat akik bizonygatják, hogy ha sok fehérjét eszel kiizzadod a veséd, meghalsz és veszélyezteted az egész univerzum létét.
2013. jan. 31. 11:38
 10/22 A kérdező kommentje:

Pontosan arra gondoltam, hogy annyian tudnak okosak lenni, főleg a fenti kategóriákra osztva, de amikor képpel kellene igazolni, sehol nincsenek...

Én csinálok saját testsúlyos edzéseket, hozzácsapom a súlyzós edzésekhez. Így mindkettő előnyeit élvezem, de röhögni szoktam a okoskodókon. Hova tűnnek amikor bizonyítani kell?

Egyébként örülök hogy vettétek a poént :)

2013. jan. 31. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!