Hogyan lehetne nekem is ilyen alakom?
Nagyon tetszik nekem az ő teste és én is hasonlót szeretnék.
Már régóta sportolok versenyszerűen,látszik is rajtam,de azért nem ennyire.
A fitness világa eléggé új nekem,ezért gondoltam itt kérek tanácsot.Nem olyan régóta járok konditerembe.
Elég vékony vagyok,ezért gondoltam elkezdek egy tömegnövelő edzéstervet és étrendet.
Ti mit tanácsolnátok nekem,ha ilyen igazi fitness alakot akarok?
#32 Igazad lehet, nyilván az egy ezrelék a standard.
Minden vágyam egy olyan nő a lakásomba aki mellett reggel 4-kor arra ébredek hogy szobakerékpározik. És mikor megjövök este 10-kor akkor is szobakerékpározik. Nyilván a standard többség erre vágyik, hisz ez teljesen normális.
Mindezt azért hogy mutogathassa a testét, hiába, van aki arra élvez ha őt nézik. Van aki pedig arra élvez hogy a partnerét nézik. Az mindegy hogy ki, csak nézzék.
Még az sem baj, ha ennek többszörös sebészeti beavatkozás az ára, műcicik és műfenék, kox, injekciós kúra, hajtoldás és bőrszínesitő.
Akár magaddal csinálod, akár a partneredtől várod ezt el lényegtelen, az értékrendeddel komoly bajok vannak.
És ha férfiként a duzzadó izmú nők tetszenek egyszer tedd fel magadnak a kérdést: meleg vagyok?
bőrszinesítő :D az barnítókrém, ratyó. látszik, hogy semmit nem tudsz erről a sportról. elolvastam ezt a hozzászólást, és a vákuum ami a fejedben van, elkezdte beszippantani az arcom a monitorba.
hajnali 4 kor szobabiciklizést nem tudom mikor álmodtad.
olyan rettentően ostoba vagy, hogy az már kész fizikai fájdalom. ne is írj ide többet, mert csak kiröhögteted magad :D
az meg, hogy kvázi melegnek nevezel valakit, csak amiatt, mert az izmos nők tetszenek neki, akkora intelligenciára vall, hogy nem is tudom miért nem neveztek még el rólad csillagképet.
red4me:
És az számodra elképzelhetetlen,hogy valaki ezt azért csinálja,mert szereti??
Én sem azért csinálok,hogy aztán feszítsek az utcán,mivel tudom,hogy ezt csak kevesen tudják értékelni.
Egyszerűen szeretem csinálni,tetszik is és van egy csomó pozitív hatása.És nem fogok sem szteroidozni,sem kés alá feküdni.
Ja és nem csak az edzésről szól az életem,van mellette számos hobbim és a szeretteimre is jut időm.És ez így is marad.
Ki beszélt itt hajnaltól napestig tartó szobakerékpározásról? Ezért mondasz hülyeségeket, mert nem tudsz gondolkodni, hanem rögtön jönnek a végletek. Tipikus buta hiba. Így nem lehet semmi érdemi vitát kibontakoztatni, ez lényegében a te kislányos hisztid kezelése csak.
Egyik általad felsorolt tényezőt sem várom el senkitől, ami azért jó, mert a szép sportos alakhoz nem is kellenek. Csak te buta vagy, azért hiszed ezt. Annyira buta vagy, hogy még mindig azt hiszed, hogy te határozod meg a helyes értékrendet.
És mivel a kijelentésemben benne lenne, hogy "nők tetszenek", ezért nyugodt vagyok atekintetben, hogy nem vagyok meleg. A legkevésbé sem.
Bár te nyilván nem látsz különbséget a kifejtésben szereplő nő és eközött: [link]
Megnyugtatlak, én látok, nem is keveset, és nem az utóbbiért vagyok oda, ami már tényleg agyon van kokszolva. De a buták nem ismerik a mértékletességet, nem tudják megkülönböztetni a sokat a kevéstől (ahogy te is bemutattad), szóval elmondom neked, hogy van ilyesmi. Van kevés és van sok.
Na, mostmár finomitunk? Egyre lágyabb lányok kerülnek teritékre. Már nem kell a póthaj, a műcici, a sebész, sem a kox, edzenie sem kell 0-24-ben, de akkor hogy fogja igy megnyerni a versenyt? Ellenfelek ezt csinálják.
Nyilván ha nem ismerem a testépités szakszavait akkor buta vagyok, ez nyilván hozzátartozik az általános műveltséghez. Természetesen itt rögtön érdekessé válik kinek mi az általános műveltség.
Nyilván nem kell egy ilyen versenyen sikerrel szereplőnek a nap 24 órájában a testével foglalkozni, ez nyilván úgy van hogy valaki csak begyalogol az utcáról és megnyeri.
Nyilván itt ők csak egészségesen szeretnének élni, ehhez nyilván nem lenne elég napi 10km úszás a közeli uszodában. Nyilván ezt csak saját magának csinálja, mert neki tetszik. Csak ha igy van akkor miért mutogatja éjjel nappal? Miért látom én lépten nyomon ha akarom, ha nem?
Mi másról szólna ez mint a magamutogatásról? Mondjatok egy másik okot. Engem kifejezetten rémitene egy olyan partner aki 15 éven keresztül edz és gürcöl csak azért hogy megmutathassa a testét másoknak. Mert ez nem másról szól, csak és kizárólag erről.
Egy futónak a célja hogy ő legyen a leggyorsabb. Mellesleg erősődik a lába és kockahasa lesz. De az ő célja nem az hogy kockahasa legyen, ezt pont lesz@rja, ez csak egy adalék.
Nekik viszont ez a céljuk, semmi más. Célirányosan edzenek minden testrészre. Ha nem azért hogy mikor késznek gondolják akkor megmutassák mindenkinek akkor mégis miért?
És mikor a világ azt mondja nekik hogy de egy nő nem ilyen akkor meg vannak sértődve.
Jézusom.... mondd csak, te tulajdonképpen hogy tudtál eddig életben maradni?
Nem azért butáztalak le, mert nem ismered a testépítő szakszavakat (egyáltalán hol volt ilyenről szó?). Bár ahhoz képest érdekes, hogy azzal tisztában vagy, mit csinál a többi fitneszmodell a sikerért... Azért butáztalak le, amit a következő mondatodban produkálsz. A végletes látásmód. Van a napi 24 óra, meg van a csak úgy besétál. Közte semmi, ugye? (gyerünk, erőltesd meg az agyad, vajon hány szám van a 24 és a 0 között?) Napi 10 km úszás meg bőven nem elég az egészséges életmódhoz, ráadásul az úszóknak jó széles hátuk és válluk lesz, az meg még jobban megrémítene.
A fitnesz és testépítő versenyek létjogosultságát megkérdőjelezni meg egy teljesen más téma, és könyvtárakat lehetne vele megtölteni. De annyit itt is leszögezhetünk, hogy a te véleményed egy fikarcnyit sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!