Hat nem artana egy kep a Te testedröl is... akkor többet tudnank segiteni.
2012. jún. 7. 16:49
3/17 anonim válasza:
Ha nem olyan a csontozatod, mint a képen látható hölgynek, sehogy. Ha hasonló, akkor munkával és lemondással. Vagyis azzal, amire a nők 99%-a nem hajlandó, ha a külsejükről van szó. Hajrá!
2012. jún. 7. 16:55
4/17 anonim válasza:
Tanuld meg elhagyni a tested, és szálld meg ezt a modellt!
2012. jún. 7. 18:05
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezekkel a tanácsokkal tutira elérem a kívánt alakot!!!
2012. jún. 7. 18:55
6/17 anonim válasza:
Ennyire általános kérdésre ennyire általános válasz jár. Némi támpontot adva és kicsit konkrétabban kifejtve a kérdést talán lesz is igényünk a pontos válaszra.
2012. jún. 7. 18:57
7/17 dirtboy válasza:
azok után hogy semmit nem árultál el a mostani formádról arról hogy nézel ki nem tudom mit vártál.
ezek után még neked áll feljebb az szép.
kitalálom platina szőke vagy kívül,korom sötét meg belül,igaz?
2012. jún. 8. 09:57
8/17 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezz mások felett, amikor azt sem tudod hogyan nézek ki! Egyébként megnyugtatlak, hogy nincs is festve a hajam :) Kül azt nyugodtan lelehett volna írni, hogy milyen edzést kell végezni, hogy hasonló kinézetet érjen el az ember, de úgy látom ez nektek túl sok!
EMBER! Ha kövér vagy, akkor le kell fogynod. Ha vékonyabb vagy, akkor edzened kell. Ha meg totál más az alkatod, akkor meg csinálhatsz bármit, nem fog menni. (úgy látom ez egy homokórás alkat, tehát szélesebb a válla, mint a csípője, de ha neked nem így van, akkor ilyen vékonysággal nem fogod tudni elérni ezt az alakot)
2012. jún. 9. 12:51
10/17 dirtboy válasza:
látom még most sem sikerült fel fognod igazán hogy mit volt a hiba.
bár már kozel jársz mert írtad hogy nem tudom hogy hogy nézel ki.
pontosan,mivel nem tudom hogy hogy nézel ki,hogy a pi csába mondhatnám meg hogy mit csinálj hogy így nézz ki?
érted már a gondot a kérdésednél?
ahelyett hogy észre vetted volna a hibát amire én is utaltam az első írássommal elkezdtél itt dumálni hogy értelmes válasz kéne közben meg a kérdésed volt értelmetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!