Még én kérek elnézést b, hogy nem végeztem nálad statisztikai elemzést eme kérdésekre vonatkozóan, ugyanis itt nem ez a tendencia, kb több a vékony lány, mint a kövér, úgyhogy bocsáss meg, hogy tudatlan voltam, és hogy feltételezni merem, hogy ezt a két napos izélkodás mind megúsztuk volna, ah egy árva nyomorult mondatot lettél volna hajlandó leírni épp aktuális önmagadról.
A fogyás receptje meg minden második kérdésben benne van.
ma 13:32
mondom én hogy koromsötét legbelül
kérdező
na én kiszálltam,nem bírom az ilyen magasröptű beszélgetést.
erre csak annyit hogy aki hülye haljon meg,mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni.
Kedves Kérdező!
Végezz súlyzós vagy nehéz, saját testsúlyos edzést az izmaid keményítéséért, intenzív kardióedzést a zsírégetésért kiegészítve olykor hosszabb aerob tréninggel. Ezt muszáj kiegészítened szigorú és költséges diétával, azaz a testtömeged minden kilogrammjára 3 g fehérjét kell bevinned, minimális zsírt, és annyi szénhidrátot, hogy a megfelelő fehérje- és zsírbevitel mellett is minden nap 500 kcal-lal kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz. Mindezt betartva, ha olyan az alkatod, mint a fotón a hölgynek, akkor egy idő után eléred azt az alakot, ha nem, akkor csak megközelíteni tudod. Más út nincs, hiába is keresnéd.
Megkaptad a válaszod. Kezeld bölcsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!