Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ilyen alakom?

Hogyan lehet ilyen alakom?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 7. 16:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ilyen kérdéseket általában súlyfelesleggel rendelkező emberek szoktak feltenni...
2012. jún. 9. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Még én kérek elnézést b, hogy nem végeztem nálad statisztikai elemzést eme kérdésekre vonatkozóan, ugyanis itt nem ez a tendencia, kb több a vékony lány, mint a kövér, úgyhogy bocsáss meg, hogy tudatlan voltam, és hogy feltételezni merem, hogy ezt a két napos izélkodás mind megúsztuk volna, ah egy árva nyomorult mondatot lettél volna hajlandó leírni épp aktuális önmagadról.

A fogyás receptje meg minden második kérdésben benne van.

2012. jún. 9. 13:32
 13/17 dirtboy ***** válasza:

ma 13:32

mondom én hogy koromsötét legbelül

kérdező

na én kiszálltam,nem bírom az ilyen magasröptű beszélgetést.

erre csak annyit hogy aki hülye haljon meg,mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni.

2012. jún. 9. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végezz súlyzós vagy nehéz, saját testsúlyos edzést az izmaid keményítéséért, intenzív kardióedzést a zsírégetésért kiegészítve olykor hosszabb aerob tréninggel. Ezt muszáj kiegészítened szigorú és költséges diétával, azaz a testtömeged minden kilogrammjára 3 g fehérjét kell bevinned, minimális zsírt, és annyi szénhidrátot, hogy a megfelelő fehérje- és zsírbevitel mellett is minden nap 500 kcal-lal kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz. Mindezt betartva, ha olyan az alkatod, mint a fotón a hölgynek, akkor egy idő után eléred azt az alakot, ha nem, akkor csak megközelíteni tudod. Más út nincs, hiába is keresnéd.

Megkaptad a válaszod. Kezeld bölcsen!

2012. jún. 9. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Stomp Dániel: ÙRISTEEEN! ez nagyon durva... de hozzálátok én is.
2012. jún. 15. 12:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi, végre egy rendes válasz, ezt vártam! :)
2012. jún. 16. 00:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, Kedves Kérdező, viszont kérlek, azt lásd be, hogy még ha a hangvétellel nem is értünk egyet, jogos volt a válaszolók felháborodása, hiszen csak a célt határoztad meg, de a kiindulási pontot nem. Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy milyen messze van Göteborg, és a "Honnan?" kérdésekre letorkolnád őket, hogy ugyan miért nem találják ki magunktól. :) Én vettem a fáradságot, hogy egy nagyon általános választ írjak a kérdésedre, amiből ki tudod hámozni a szükséges információkat, viszont a legtöbben itt arra törekszünk, hogy minél többeknek adhassunk hasznos választ, és érthető, hogy sokan nem hajlandóak pongyola, hiányos kérdésekre pontosításra való felszólítás nélkül általánosságokat írni. Légyszíves, erre máskor figyelj!
2012. jún. 16. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!