Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetne nekem is ilyen...

Hogyan lehetne nekem is ilyen alakom?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik nekem az ő teste és én is hasonlót szeretnék.

Már régóta sportolok versenyszerűen,látszik is rajtam,de azért nem ennyire.

A fitness világa eléggé új nekem,ezért gondoltam itt kérek tanácsot.Nem olyan régóta járok konditerembe.

Elég vékony vagyok,ezért gondoltam elkezdek egy tömegnövelő edzéstervet és étrendet.

Ti mit tanácsolnátok nekem,ha ilyen igazi fitness alakot akarok?

2012. júl. 7. 13:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Megtenném, de idősebb mint én. Amúgy valahol meg tudlak érteni, nem minden férfi tudja elfogadni, hogy még egy nő is izmosabb nála. Csak nem kellene ocsmánynak nevezni emiatt. Sok embernek tetszik ez. Én sem undorítózom le a dagadtakat, akikre más férfiak azt mondják, hogy jajj de szép, meg jajj de cuki pocija van.

A kérdező abszolút nem arra volt kiváncsi, hogy kinek hogy tetszik, erre te benyögsz 1 olyan választ, mint a #2. Mégis ki a f*szt érdekel, hogy szerinted hogy néz ki ez a nő? Javaslom, hogy bújj el.

2012. júl. 7. 15:12
 22/40 A kérdező kommentje:

Így van!Nekem ez tetszik!

Én sem szólom le azokat,akiknek a löttyedt,zsírpárnás,szilikoncsöcsös,csontkollekció stb. förmedvények tetszenek.Minek tenném?Mire mennék vele?Úgy sem tudok változtatni rajta.Elfogadom,hogy sokaknak ez tetszik.

Nekem a lételemem a sport és férfiban,nőben egyaránt nagyon tetszik az izmos,szépen kidolgozott test.

2012. júl. 7. 15:21
 23/40 A kérdező kommentje:

És tényleg nem véleményeket kértem,hanem tanácsokat.

Tisztában vagyok vele,hogy egy ilyen nőtől rengeteg férfi megrémül,de én elsősorban magamnak szeretnék tetszeni.

2012. júl. 7. 15:22
 24/40 anonim ***** válasza:
23%

Igen, csak azért azt értened kell hogy a nők nem igy néznek ki. Ez a nő olyan szintre vitte az 'egészséges' életmódot ami már nem egészséges. Forgathatod akárhogy, egy 30 vagy egy 40 éves nő nem néz ki. Ez a szint annak az egy ezreléknek a privilégiuma akik ebben sikeresen versenyeznek és nyugodt lehetsz ők mindent megtesznek hogy ezt a szintet tartsák bármennyi idősek is.

Ahogy egy férfi bodybuilder is szúrja magát vagy ahogy egy focista és egy olimpikon is, egyszerüen túl nagy a verseny. Nem most fog kiderülni, majd tiz év múlva, épp ennyivel vannak lemaradva a doppinglaborok a jelenlegi szerek mögött.

Egy nő nem igy néz ki, ez egy szimpla csalás. Olyan csalás mintha én feljavitanám a te képedet photoshoppal.

Ráadásul még nem is vonzó, pontosan azért mert egy nő nem ilyen. Sosem volt ilyen és sosem lesz.

2012. júl. 7. 15:29
 25/40 A kérdező kommentje:
Versenyidőszakon kívül ő sem egészen így néz ki.
2012. júl. 7. 15:32
 26/40 dirtboy ***** válasza:

így van,a kép verseny időszakban készült mikor le vannak pucolva minden zsírtól és víz is kevés bennük.

nehogy azt hidd hogy így néznek ki verseny időszakon kívül.

2012. júl. 7. 15:40
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

nem bizony. mint semelyik másik nő sem.

pl

versenyforma

[link]

szezonon kívüli forma

[link]

meg lehene még ezer példát felhozni

ez a kép is milyen undorító

[link]

ez meg különösen

[link]

erről meg ne is beszéljünk

[link]

2012. júl. 7. 15:43
 28/40 dirtboy ***** válasza:

hú gecc a hányinger kerülget tőlük olyan undorító.

hogy nem képesek ezek adni magukra.

ezek a tutik.

[link]

:D

2012. júl. 7. 15:51
 29/40 anonim ***** válasza:
65%

Á, köszönjük, Dr.red4me, hogy felvilágosítottál A Nő mibenlétéről. Pontosan körülírt, objektív, érvekre alapozott írásod láttán be kell látnom, hogy valóban tévedtem, az egész életem tévedés volt, valami hiba a mátrixban, hogy még az ilyen nem is létező dolgok is beférnek a látókörömbe. Nyilván egy fotó rosszul elkapott arckifejezése azt jelzi, hogy belül konstans köhög, mert annyira beteg, szabadidejében meg külön vakcinás fiókja van az éjjeliszekrényben, hogy tudja mindig szúrni magát szteroidokkal, hiszen normális nő sose dolgozik, nem tesz a testéért, hagyja, hadd folyjon akármerre, netán pár kiló sminkkel próbálja eltüntetni a 40 éves korára kialakult ráncokat. Közben eszi a szalonnát meg a McDouglas szendvicseket. Egy igazi nő gyarló, béna, és folyamatosan meghajlik a nehézségek előtt, az az egy ezrelék, aki meg elvetemült módon tesz a testéért, igazán nem elvárható. Ha túl sok a szemét, minek takarítsunk? tegyünk hozzá még szemetet!

Az, hogy a közember lusta, és a sok lustaság adja ki az épp aktuális szépségideált, nem jelenti azt, hogy ők a standard. Nem ők vannak eltévedve, hanem te. De azt még mindig nem értem, hogy milyen alapon gondoltad, hogy itt majd hevesen egyetértünk veled. Ez a sportrovat. Aki meg nem sportol, ne pofázzon. Aki gyenge, az ne a többit húzza vissza, hanem inkább magát próbálja meg feljavítani. Amúgy minden neked nem tetsző témához odamész asztalt verni?

2012. júl. 7. 16:20
 30/40 anonim ***** válasza:

jó úton jársz,de persze,ha személyi edző készítene fel,akkor 1-1.5 év alatt simán megközelítő formába kerülhetnél és akár versenyen is indulhatnál,kezdésnek fitt modell kategóriában.

ha futja anyagilag,akkor keress rá berkes eszter-re,ő az egyik legjobb személyi edző,és a lányai besöpörnek elég sok győzelmet.

a legutóbbi felfedezettjéből 1 év alatt csinált világbajnokot.

1 év alatt meg simán megtanulhatod nála az edzés és az étkezés minden titkát,aztán már boldogulnál egyedül is.

2012. júl. 7. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!