Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy szinten túl, nem jó...

Egy szinten túl, nem jó testepítő megközelítéssel alkalmazni a szabadsúlyos Guggolás? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Mikor már 100+kilóval szériázgat az ember, és tegyük fel, 120 kilót kell elvinni rpe9-ig, amit a legtöbb ember, nem is bír, mert előbb feladja, esik szét a mozgás, vagy gátolja meg az állóképesség, tehát nem fog levegőt kapni. De ha sikerül, ez annyit kivesz az emberből, hogy utána erre megy el a regeneráció nagy része, mondhatni, aránytalanul sokat kivesz ahhoz képest az emberből, amit ad izomépítés szempontjából.

Van benne realitás?

nov. 6. 17:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nálam pontosan ugyanez van😄 Hogy otthon edzek, bolgár Guggolást utálom az egyensúly miatt, így marad a Guggolás. De egy szint után, már éreztem, hogy sokkal optimálisabb lenne valami Gépes verzió, mert sérülésveszélyes, sokat kivesz az emberből, és nem tudom elvinni bukáshoz elég közel. Így az lett a vége, hogy mivel szerencsés a comb genetikám, így szintentartó edzés megy rá, hogy a felső test, jobban fókuszba kerüljön. Ha odateszem a labedzest szabad súlyos goggolásokkal, egyszerűen annyit kivesz belőlem, hogy az a felsőtest kárára megy.
nov. 7. 19:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok esetleg csak akkor szàmítanànak ha versenyző vagy.

Azért ennyire tényleg nem kell ezt túlgondolni.

Megcsinálod a fejlődéshez szükséges munkát, fejlődsz egy darabig, aztan csinálod úgy ahogy jónak làtod. Az izom hipertrófia naturalon egy véges folyamat. Attól függetlenül is, hogy itt mit állítanak a vàlasz írok.

nov. 7. 19:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Épp ezt írom, hogy nem bonyolítom meg. Túl körülményes a szabadsúlyos Guggolás már nekem, hogy energiát fektessek bele. Nem hoz egyszerűen annyit, amennyit elvesz.
nov. 7. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!