Egy szinten túl, nem jó testepítő megközelítéssel alkalmazni a szabadsúlyos Guggolás? Lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Mikor már 100+kilóval szériázgat az ember, és tegyük fel, 120 kilót kell elvinni rpe9-ig, amit a legtöbb ember, nem is bír, mert előbb feladja, esik szét a mozgás, vagy gátolja meg az állóképesség, tehát nem fog levegőt kapni. De ha sikerül, ez annyit kivesz az emberből, hogy utána erre megy el a regeneráció nagy része, mondhatni, aránytalanul sokat kivesz ahhoz képest az emberből, amit ad izomépítés szempontjából.
Van benne realitás?
ma 17:27
11/17 A kérdező kommentje:
Valóban nagy tehetségem volt fekvenyomáshoz. Bár ezt 177 centi magassággal, 106 kilósan nyomtam,viszonylag rövid karokkal. Aztán sérült a mellem, valószínűleg a kis mellizomban részleges szakadas, és azota, nem mertem 130 kilo fölé menni.
ma 19:09
12/17 A kérdező kommentje:
Azota megy a testépítés, kevésbé zsirosan, és izmosabban, hiába vagyok gyengébb
ma 19:10
13/17 anonim válasza:
Értem.
Tehàt akkor mondhatni elég rövid volt a "rom" ( a teljes mozgástartomànya) a nyomásodnak?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem. Teljesen kinyomtam és leengedtem, a hidalas pedig, nem volt túl nagy, csak, amennyi kell.
ma 19:19
16/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen. Guggolásban, Felhúzásban, átlagos voltam, és csak a Fekvenyomás, mint sportág, nekem unalmas.
ma 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!