A szabadsúlyos hack guggolásról mi a véleményetek?
Jó gyakorlat.Csak arra készülj hogy nem fogsz nagy súlyokat használni.Főleg guggolás után rendesen kifingat ez a fajta játék.
Viszont ez nem is a súly mennyiségéről szól,hanem hogy jol megedzd vele a quadricepszed.
Én csinálom ,de nem guggolós napon.
Persze.Ha ezt a mozgásformát gyakorlod akkor elképzelhető hogy nagy terheléseket lehet kivitelezni.A sztandard mégis az hogy a guggoláshoz képest kevesebbel tudod csinálni.
Más kérdés ugye itt is a kivitelezés.
Nem mindegy hogy pukedlizek egyet,vagy felállok egy dobogóra és lemegyek seggig.
A 400 kg ot én nem nagyon hiszem el,hogy egy full lentről indított húzásból felállna valaki,de ez nem is lényeg.
Mármint én nem erőemelő edzést végzek.Nem az a cél hogy minél nagyobb súlyt emeljek.
És ez komplex gyakorlat vagy izolációs gyakorlatnak számoljam inkább? Pl. egy elölguggolással vagy egy kitöréssel egyenértékű inkább?
Én is meglepődtem ezen, de pl itt a standard szerint ha összehasonlítjuk, akkor szinte ugyanakkora súllyal lehet végezni ezt a gyakorlatot, mint a guggolást.
Elég komplex.Igénybe veszi a hajlítókat és a farizmot is.
És hát tartani is kell a rudat, tehát az alkarokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!