64 kilósan jónak számít, ha 72 kilóval csinálom az egykezes fekvenyomást?
ugyanezt mondtam, de nekem esett egy pocakos erőemelő, aki olyan termekben edz (egyszerre ötbe jár), ahol még a nők is 40 kilós egykezesekkel nyomogatnak, hihi
Higgyétek el, nem kamuzok. Tényleg ennyivel nyomok, nagyon sokat járok a terembe és a kajám is most egész rendben van.
Nem is mondtam, hogy könnyen megy, nehezebb napjaimon nem is szoktam ennyivel csinálni.
itt elsődlegesen a másik kommentelőről van szó, aki elkezdte rögeszmésen ismételgetni, hogy ezek nem súlyok annak, aki "komolyan veszi az edzést", elég csak lemenni, a muszkli-durrantó2000-be, békéscsabán, és megnézni a pocakos gizit, hogy ő pl. bemelegít ennyivel.
még mindig csak azt tudom mondani, amit tegnap
feleslegesen arrogánskodsz, mindezt pedig úgy állítod be, mintha ez valami standard lenne, hogy te közel 40 kilós egykezesekkel nyomsz, 65 kilósan
és hatodszorra mondod el, hogy "komolyan kell edzeni"
elárulom, hogy elég sok 65 kilós veszi komolyan az edzést, talán komolyabban is mint te, és nem másfél éve edzenek, hanem mondjuk 10, és nem, nem fognak soha 36 kilós egykezesekkel szériázni fekve, mert egyszerűen más testfelépítésük, genetikájuk van
egy eleve genetikai adottsággal kapcsolatban ismételgetni, hogy "komolyan kell venni a dolgokat" pedig szimpla blődség.
ja, elég jónak számít
ez a vita meg full felesleges, valahol mind2 félnek igaza van.
valóban nem mindennapos ekkora súlyokkal dolgozó srácokat látni, de azért ezt nem lehetetlen elérni.
én is nyomtam 47es egykezesekkel 8-akat 82kilósan 2év edzés után, viszont akkor csak a gyúrásról szólt kb az életem.
minden kajámat kigrammoztam hogy tudjam mennyi kcalt és mennyi fehérjét viszek be, felkeltem, mentem melózni, hazajöttem, edzettem és aludtam.
kb minden napom így nézett ki... nagy ritkán 1-1 pihenőnapon mozdultam ki kicsit otthonról, de ettől eltekintve 0 szociális élet.
Jónak!
A hisztis hitetlenkedő tudatlan kocagyúrós vs hisztis arrogáns erőemelő szakedző kommenteket meg tedd el a humorosba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!