Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A vidéki konditermekben miért...

A vidéki konditermekben miért nincs normális gép park?

Figyelt kérdés
Gondolom igény sincs rá. A szabadsúlyos alapgyakorlatokat és egy làbtoló gépet leszámítva nincs olyan gép amellyel érdemi progressziót tudnék produkálni, mert egyszerűen kevés a súly.

ma 06:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nincs annyi bevétel hogy meg tudják venni.

De pl én is kisvárosban lakok vidéken és nálunk több edzőterem is van és jól felszereltek

ma 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Edzettem vidéki konditermekben olyan gépeken, amik súlykészletét koxos erőemeléként se lehet kifullozni, és edzettem budapesti konditermekben olyan gépeken, amiket 2 hónap progresszióval kifulloztam.

Vannak jó gépek és vannak szar gépek. Lehet, hogy vidéken több a szar gép, de a vidék egy tág fogalom. Keress olyan konditermet, ahol az általad kiszemelt gépek elegendő progressziót biztosítanak hosszútávon. Hobbigyúrósként ez azért nem lehetetlen küldetés.

ma 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondj már konkrét példát. Várost és konditerem nevét kérem, köszi.

Kamu a kérdés, de azért nézzük, hogy mit produkál a gyerek.

ma 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem vidéki városra igaz nàlunk kielégítő.
ma 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!