A vidéki konditermekben miért nincs normális gép park?
Figyelt kérdés
Gondolom igény sincs rá. A szabadsúlyos alapgyakorlatokat és egy làbtoló gépet leszámítva nincs olyan gép amellyel érdemi progressziót tudnék produkálni, mert egyszerűen kevés a súly.ma 06:55
1/4 anonim válasza:
Gondolom nincs annyi bevétel hogy meg tudják venni.
De pl én is kisvárosban lakok vidéken és nálunk több edzőterem is van és jól felszereltek
2/4 anonim válasza:
Edzettem vidéki konditermekben olyan gépeken, amik súlykészletét koxos erőemeléként se lehet kifullozni, és edzettem budapesti konditermekben olyan gépeken, amiket 2 hónap progresszióval kifulloztam.
Vannak jó gépek és vannak szar gépek. Lehet, hogy vidéken több a szar gép, de a vidék egy tág fogalom. Keress olyan konditermet, ahol az általad kiszemelt gépek elegendő progressziót biztosítanak hosszútávon. Hobbigyúrósként ez azért nem lehetetlen küldetés.
3/4 anonim válasza:
Mondj már konkrét példát. Várost és konditerem nevét kérem, köszi.
Kamu a kérdés, de azért nézzük, hogy mit produkál a gyerek.
4/4 anonim válasza:
Lehet nem vidéki városra igaz nàlunk kielégítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!