Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzés VS Kondi terem ?

Otthoni edzés VS Kondi terem ?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok ?

Ha otthon edzenék saját testsúllyal , mindenféle segéd eszköz nélkül tudnék olyan úgy fejlődni mint edző teremben ?

jan. 20. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Otthoni edzés VS Kondi terem"

Ha izomépítés a cél, és nincs otthon a hosszútávú progresszióhoz elegendő súlykészlet és felszerelés, akkor a konditerem az egyetlen tényleges opció.

"otthon edzenék saját testsúllyal , mindenféle segéd eszköz nélkül tudnék olyan úgy fejlődni mint edző teremben"

Hogy tudnál már? Ha ez így működne, akkor senki nem pazarolná a pénzét kondibérletre, hanem a fűtött nappaliban fekvőtámaszozgatna, az utcán meg tízszer több izmos ember lenne.

jan. 20. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mi a cel. Bar szerintem ha azember ugy akarja otthon is nagyon sokminden megoldhato. Talalekonysag. En megoldom itthon, eddig sosem volt ezzel baj
jan. 20. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha a sitten kigyúrják magukat az emberek ahol nem biztos hogy olyan az étrend hozzá amilyen kéne, akkor otthon is tudod.
jan. 21. 00:13
 4/7 kutykurutty1981 válasza:

Nálam otthon van: kétkezes és egykezes rudak, melléjük van csomó súly, egy jó teherbírású dönthető fekpad lábkiegészítővel, egy bench presshez és guggoláshoz egyaránt használható erőkeret, valamint egy csigás gép. Ezzel lényegében mindent meg tudok csinálni, amit kondiban tennék.

Mindez részemről inkább csak praktikussági okból van, mivel ahol élek település, ott nincs konditerem, aztán nincs sok kedven utazgatni máshová heti 5x. Ha lenne konditerem itt, akkor esélyes, hogy nem otthon edzenék.

jan. 21. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek eszkozeid akkor terem. Tizenev konditerem utan vegul enis itthon kotottem ki... de van pad, guggolo allvany, huzockodo, egyenes rud, francia rud, 4 egykezes meg ugy 150 kg tarcsa stb
jan. 21. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Otthon edzés konditermi felszerelésekkel.

Ezt vàlasztanàm.

jan. 24. 06:09
 7/7 anonim válasza:
Otthon többször is neki kezdtem edzeni, vettem kézi súlyzót is, de két hétnél tovább sosem tartott a lelkesedés. Másfél éve elmentem edzőterembe, azóta kihagyás nélkül, heti 5x járok. Nekem nagyon bejött a konditerem hangulata
jan. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!