Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 64 kilósan jónak számít, ha...

64 kilósan jónak számít, ha 72 kilóval csinálom az egykezes fekvenyomást?

Figyelt kérdés
okt. 9. 10:04
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%

Ha úgy érted, hogy 36 kilós kézisúlyzókkal nyomsz fekve, akkor közepesen jó teljesítmény. Persze nem mindegy, hogy 5 ismétlést tudsz velük nyomni, vagy 25 ismétlést, és az se, hogy 3 hónapja edzel, vagy 3 éve.

Ha úgy érted, hogy 72 kilós kézisúlyzókkal nyomsz fekve, akkor egy világbajnok erőemelő vagy a súlykategóriádban, és nem a gyakorikerdesek.hu-n érdeklődsz a teljesítményedről.

okt. 9. 10:12
 2/40 A kérdező kommentje:
Persze úgy értem, hogy egy egykezes súlyzó 36 kiló, és 4x8-at meg tudok vele csinálni. Másfél éve edzek.
okt. 9. 10:14
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Másfél év edzés után a testsúlyoddal ez egy korrekt haladó teljesítmény. Ezen oldalon mindig tudod csekkolni a paramétereiddel a PR-jaid:

[link]

okt. 9. 10:20
 4/40 anonim ***** válasza:
41%
lehet eddig rossz konditermekbe jártam, de nem nagyon rémlik nekem, hogy 65 kilós kisemberek 4x8akat szériáznának közel negyvenkilós egykezesekkel...
okt. 9. 22:11
 5/40 A kérdező kommentje:
Gyere el a terembe, megmutatom szívesen
okt. 9. 22:20
 6/40 anonim ***** válasza:
11%

nem mondtam, hogy nem hiszem el, csak annyit mondtam, hogy furcsa.

főleg másfél év után.

és gondolom, természetesen mindezt naturál.

okt. 9. 22:21
 7/40 A kérdező kommentje:
Igen, naturál vagyok. Vékony vagyok, de nagyon-nagyon szálkás. Nehezen jön rám izom, de ha jön nem zsírral, vagy nagyon minimálissal
okt. 9. 22:45
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

"mindezt naturál"

64 kilósan reméljük naturál.

okt. 9. 23:07
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Előző :D Igaz.Ha például valaki belinkel egy szálkás fizikumot itt gyakorin sokan állítják,hogy nem lehet elérni naturál.
okt. 9. 23:55
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

"valaki belinkel egy szálkás fizikumot itt gyakorin sokan állítják,hogy nem lehet elérni naturál"

Mert az itteni kommentelőknek fingjuk nincs a testépítésről, vagy hogy hol tart az elmúlt években a naturál bodybuilding, az Ő fizikumuk is nulla, és hajtogatják a 20 évvel ezelőtti bullshitet, miszerint izmosnak lenni nem lehet naturálon. Valóban nem, ha konzisztencia, edzés, táplálkozás terén nem vagy jó.

okt. 10. 08:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!