Tudom növelni azt achilles inamat?
Figyelt kérdés
Van akiknek nagyon szépen szeprált a bokajától, van akinek vékonyabb, vagy vastagabb, van akinek (nekem) egy henger az egész boka. Szálkás nő vagyok, aktívan sportolok. Lehet ezt valamilyen gyakorlattal (vádli növelés, nyújtás stb..) szebbé tenni? Hogy jobban kilátszódjon, vagy ez puszta genetika? Tapasztalatokra vagyok kivancsi😊júl. 12. 07:04
11/16 anonim válasza:
Mi az hogy, hogy tudok gyalogolni? Mint minden más normális ember, csak tovább bírom a gyaloglást, a hegyi túrázást, és a falmászást. Szefó olyan emberek mellé társul, akik arról vitatkoznak, amiről gőzük sincs. (Igen, rád gondoltam.)
12/16 anonim válasza:
nem akarok bele szolni de valoszínű h az inad vastagodott meg és ez nem hátrányt okoz hanem még előnyt is 😂😂
ezt melyik okj-s személyi edzö mondta neked ?
13/16 A kérdező kommentje:
Növelni nem, okés.
És elérni, hogy formásabban kilátszódjon? Szeparáltabb legyen?
júl. 14. 11:52
14/16 anonim válasza:
Vádli növeléssel szeparáltabb kinézetű lenne.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
júl. 26. 18:24
16/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez milyen hosszú folyamat. Könnyen izmosodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!