Nem tudok teli talppal guggolni és orvossal sem tudtuk nyújtani Achillest. Guggolásra milyen variáció van így?
Figyelt kérdés
Kb 2 * 25 kg tárcsa kellene lábanként sarok alá, hogy sarokból tudjak nyomni, de elég labilis így.2016. máj. 26. 07:13
1/6 anonim válasza:
Én személy szerint ellenzem az alátétes guggolász. Igenis nyújtani kell ezerrel. Ha megkapaszkodsz valamibe akkor se tudsz teli talppal leguggolni?
2/6 Andi80018 válasza:
Én is ellenzem az alátétes megoldást, még nézni is rossz.
Én a helyedben vennék egy súlyemelő cipőt és próbálgatnám a szélességet, meg a lábfej tartását, hogy a legoptimálisabb.
Mi van a lábaddal egyébként? Ha nem megy egyáltalán, akkor sajnos nem fogsz tudni, mert felemelt sarokkal nem lehet.
3/6 Kisboltos válasza:
Régen nekem se ment a telitalpas.
Nyújtani kell tovább, illetve válassz olyan beállást, amivel megy, majd szépen fokozatosan szoktasd át magad rendes szélességre.
4/6 anonim válasza:
Hack guggolás, de tényleg nyújtani kell. Nem egy alkalommal, lehet fél év lesz.
5/6 anonim válasza:
Nyújtani kell, én pár hónapig jártam kettlebellezni, azóta durva bokamobilitásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!